Kies uit 41 Rondleidingen in Den Haag

Den Haag is bij uitstek de stad voor een culturele, culinaire of historische rondleiding. Onze rondleidingen worden gerealiseerd onder begeleiding van professionele gidsen die Den Haag en omgeving op hun duimpje kennen. Reserveer een rondleiding over het Haagse Binnenhof of ga eens door de stad op pad met een professionele gids, het zijn zeer uiteenlopende voorbeelden van ons zeer diverse assortiment rondleidingen door Den Haag. Al onze rondleidingen zijn geschikt om van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag iets speciaal te maken.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Rondleiding met gids door Den Haag
Tijdens de rondleiding met gids van Hofstad Events door Den Haag ontdekt u de rijke historie en komt u langs tal van monumenten en bezienswaardigheden.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Walking and Floating Dinner in Den Haag
Geniet bij het Walking & Floating dinner van Hofstad Events in Den Haag van een overheerlijk 3-gangen diner en daarnaast ook nog eens van de stad.
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet
Haagse Proef promenade
Vanmiddag worden alle lokale Haagse lekkernijen in noodvaart aan u gepresenteerd (en uiteraard geproefd). We gaan u eens lekker verwennen! Tussen de verschillende stops door kunt u genieten van een leuke stadswandeling met een professionele gids van Hofstad Events. Dit wordt heerlijk genieten!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Winter Walk in Den Haag
Warme rondleiding in de winter, in hartje Den Haag? Hofstad Events neemt u in de Winter Walk mee naar diverse bezienswaardigheden, met glühwein en schnaps.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch in Den Haag
Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.  
Vanaf 12 personen
5,5 uur
Favoriet
Historische Tramrit in Den Haag
Bij Hofstad Events kunt u nu een heerlijke Historische Tramrit boeken voor een tour door het centrum van Den Haag en Scheveningen.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet
Bezichtig het Haagse Binnenhof
Bezichtig in een rondleiding met een professionele gids mogelijk dé bekendste plek van het land: het Haagse Binnenhof. Wandel langs Binnenhof en Ridderzaal.
Vanaf 10 personen
+/- 1.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Den Haag
Hofstad Events nodigt u deze winter uit voor een geweldig Winter Walking Dinner in Den Haag. Kies zelf de restaurants waar u met uw gezelschap wilt dineren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstour door Den Haag
Vandaag is het tijd om eens lekker op de fiets te stappen en onder leiding van een professionele Hofstad Events gids de stad eens optimaal te gaan verkennen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstour vanuit Scheveningen door Den Haag
De gids van Hofstad Events laat u tijdens deze fietstour van Hofstad Events door Den Haag in twee uur de mooiste plekjes van de stad zien.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Fietstour door Scheveningen
De gids van Hofstad Events laat u tijdens de Fietstour door Scheveningen in ongeveer twee uur de mooiste, leukste en meest interessante plekjes zien.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Koninklijke Wandeling in Den Haag
Doe de Koninklijke Wandeling van Hofstad Events. Den Haag neemt een belangrijke plaats in onze geschiedenis, zoals u zult zien in deze rondleiding.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Bus Tour Den Haag
Vanuit een comfortabele stoel de mooiste plekken en gebouwen van Den Haag bezichtigen? U kunt een unieke Bus Tour boeken bij Hofstad Events.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Architectuurwandeling door Den Haag
In de Architectuurwandeling met gids van Hofstad Events in Den Haag krijgt u een goede indruk van de architectuur, die door de eeuwen heen is ontwikkeld.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Steptocht in Scheveningen
Hofstad Events laat u het prachtige Scheveningen beleven op een bijzondere en actieve manier, namelijk in een steptocht met gids.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Tandemtour door Scheveningen
Teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Hofstad Events biedt u de tandemtour in Den Haag. Het lijkt gemakkelijk, maar reken maar dat het samenwerken is.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Rondleiding in Scheveningen
Een gids van Hofstad Events laat u in de rondleiding in Scheveningen in de vorm van een stadswandeling de mooiste en interessantste plekjes van de stad zien.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Rondleiding Hofje van Wouw in Den Haag
De historische rondleiding met gids door het Hofje van Wouw van Hofstad Events in Den Haag brengt u terug in de tijd van 1647.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Partytram in Den Haag
Een feestje geven op een unieke locatie in Den Haag? Dan kunt u gebruik maken van de rijdende Partytram van Hofstad Events.
Vanaf 15 personen
1 uur
Favoriet
Walking Brunch in Scheveningen
Heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants en tussen de gerechten door ook nog eens een leuke en gezellige rondleiding door het prachtige Scheveningen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet