Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling op maat in Den Haag

Details over dit uitje

Voor uw bezoek aan Den Haag heeft Hofstad Events een Stadswandeling op maat in petto. Bij ons bekijkt u de stad onder begeleiding van een vakkundige gids.

Of u nu met een grote groep collega’s arriveert, of met het voltallige ledenbestand van de voetbalvereniging, onze gids heeft zijn of haar strepen verdiend en kent Den Haag op zijn duimpje.

Den Haag is natuurlijk de residentiestad van ons land en is al sinds eeuwen de plaats waar het regeringscentrum is gevestigd. Bij Hofstad Events ontdekt u alle belangrijke gebouwen, plekken en plaatsen waar de macht wordt gevormd en uitgeoefend. Een mooie wandeling over het Binnenhof bijvoorbeeld of een specifieke tocht langs alle ambassades en ministeries, alles is mogelijk.

Gezellig even tussendoor lunchen op een lekker terras, of een stevige borrel in één van de bekendste cafés van deze bruisende stad, Hofstad Events regelt uw bezoek aan deze fantastische stad geheel volgens uw specifieke wensen. Inclusief bijvoorbeeld een afsluitende rondvaart of een gezellig diner. Veel plezier!

Als we onderweg even pauzeren voor een drankje of een hapje zijn deze voor eigen rekening. Uiteraard kunnen ze ook opgenomen worden in de tour prijs.

Enkele suggesties:

– Binnenhof , Paleis Noordeinde, Mauritshuis
– Moderne kantoorwijk, ministeries en ambassades
– Oude centrum en monumenten

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan