Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens het Walking Dinner van Hofstad Events laat de gids u de mooiste plekken van Den Haag zien en ondertussen genieten van een uitstekend 3-gangen diner.

Er is in Den Haag zoveel te zien, dat een combinatie van dineren en wandelen ideaal lijkt voor deze stad.

Tussen de gangen door wordt gewandeld. Onder leiding van een professionele gids komt u in deze rondleiding veel te weten over de Hofstad, de verschillende bouwstijlen die er te vinden zijn in de verschillende wijken en leuke weetjes over de historie van deze mooie stad!

Na elke wandeling van de tour wordt er plaats genomen in een ander restaurant, waar u de volgende gang geserveerd krijgt. Het wordt een gezellige avond in het regeringscentrum van Nederland, in een stad vol fascinerende gebouwen en een gezellige sfeer, om met vrienden, familie of collega’s uitgebreid te genieten. Geniet er van!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 uur Voorgerecht
19.00 – 20.00 uur Wandeling
20.00 – 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 uur Wandeling
22.00 – 22.30 uur Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Overleg hierover met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan