070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Hofstad Events heeft contact met ontzettend leuke rasechte artiesten uit Den Haag en Scheveningen. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes! Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Hofstad Events regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Hofstad Events werkt in Den Haag en Scheveningen samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. een comfortabele boot, rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Hofstad Events heeft ruime ervaring met het organiseren van uitjes, arrangementen en bedrijfsfeesten, en het laten maken van een foto- en/of videoreportage daarbij. Wij weten als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Voor een geheel verzorgde catering bij uw uitje of arrangement heeft Hofstad Events een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Den Haag, Scheveningen en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Hofstad Events in Den Haag en Scheveningen op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Hofstad Events biedt u de mogelijkheid om online een hotel in Den Haag of Scheveningen of omgeving te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw evenement? Of na een lekkere vermoeiende dag in Den Haag of Scheveningen rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Hofstad Events biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze met een luxe touringcar te laten vervoeren naar Den Haag of Scheveningen, om daar deel te nemen aan een van onze uitjes of arrangementen. Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Omdat wij uiteraard veel zaken doen met een aantal goede en betrouwbare touringcarbedrijven, kunnen wij u wellicht een interessante offerte bieden.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er voor kiest om met eigen vervoer naar Den Haag of Scheveningen te komen, geeft Hofstad Events parkeeradvies: wij adviseren u om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of in een transferium.
Lees meer
Restaurant
Door onze goede ervaringen en samenwerking met de lokale horeca, is Hofstad Events in staat u een interessante een uitstekende restaurant in Den Haag en Scheveningen te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van de stad!
Lees meer
Tickets
Hofstad Events heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met musea en attracties in Den Haag en Scheveningen. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van speciale tarieven voor tickets en toegangskaarten. Daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan