Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht in Den Haag

Details over dit uitje

Verken Den Haag met een steptocht met gids van Hofstad Events. De step is een prima vervoersmiddel om de stad te bekijken, in een unieke rondleiding.

Eentje die niet in de tramrails blijft vastzitten en die soepel rolt, geheel voorzien van de laatste moderne technische snufjes.

Voor iedereen die wel eens een unieke tour door de stad wil maken, is dit de manier! Onze professionele gids zal het een paar keer voordoen, maar daarna zult u toch echt zelf uw evenwicht zien te vinden.

Natuurlijk krijgt u eerst een korte uiteenzetting over de het steppen in het algemeen, wat is de beste techniek om vooruit te komen en wat doet u om geen spierpijn te krijgen?

Daarna gaan we van start en steppen we met z´n allen achter de gids aan die Den Haag op z´n duimpje kent. Dwars door het centrum op weg naar de Lange Voorhout of over het Binnenhof.

Erg geschikt voor uw vrijgezellenfeest of een sportieve verrassing voor uw vrienden of familie. Kijken wie de gids kan bijhouden. Veel plezier!

Inclusief:
  • Steps
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring) Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan