Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Den Haag

Details over dit uitje

U gaat in de Biking Brunch van Hofstad Events een heerlijke brunch verorberen in Den Haag en tussendoor een stukje fietsen door de fraaie stad.

'Biking Brunch' staat stijf van de bezienswaardigheden en smulbare gerechten!

We rijden dwars door het Binnenhof, langs Paleis Noordeinde op weg naar andere plekken en historische anekdotes, grappige vertellingen van de gids en handige weetjes!

Door het enthousiasme van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van 'De Weduwe van Indie', zoals Den haag ook wel eens wordt genoemd, en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Frans restaurantje op 'Het Plein' of een exquise verrassing even verder op, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het drukke Haagse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Het centrum van Den Haag trekt altijd veel bezoekers. En dat zijn niet alleen ambtenaren. Aan onze gids de taak om het beste wat de stad te bieden heeft van gepast commentaar te voorzien. Veel plezier in de Hofstad!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.15 Fietsen ophalen
14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 - 17.00 Fietsen inleveren
17.00 - 17.30 Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Hagenees met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Haagse 'Biking Brunch' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan