The Ratrace in Scheveningen
Speel The Ratrace 88, een combinatie van de bekende programma's Wie is de Mol en Crazy 88, waarbij jullie de meest hilarische opdrachten moeten uitvoeren in Scheveningen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Cognac Proeverij in Den Haag
De Cognac Proeverij van Hofstad Events in Den Haag brengt u de lekkerste distillaten en is een gezellige happening vol informatie en feitjes over deze, uit de gelijknamige Franse regio afkomstige, edele drank. Wij nemen u mee naar de binnenstad van Den Haag waar wij u verschillende cognacs zullen laten proeven. Deze proeverij kunt u uiteraard ook opnemen in een volledig verzorgd programma voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Barista workshop in Den Haag
De Barista Workshop van Hofstad Events maakt van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag een tongstrelende ervaring. Wij leren uw gezelschap hoe men de lekkerste Espresso's en Cappuccino's klaarmaakt en welke technieken daarbij komen kijken. Op een gezellige locatie in Den Haag komt u bijeen om meer te weten te komen over de diverse soorten koffie's, bereidingswijze en technieken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Haring party op Zee
Bij Hofstad Events beleeft u het haringseizoen tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in optima forma. Haring moet eigenlijk geconsumeerd worden aan boord van een mooi schip. Vaar met ons mee op een klassieke 3-master vanuit de haven van Scheveningen en geniet van de lekkerste haring die dit jaar uit 't tonnetje komt. Onder het genot van een harinkje met uitjes en een borreltje beleeft u dit maritieme avontuur in combinatie met een lekker visje.
Vanaf 40 personen
3.0 uur
Favoriet
Amuse diner op Zee
Tijdens dit Amuse diner van Hofstad Events nemen wij u aan boord van een zeer authentieke gaffelschoener die vanuit Scheveningen het ruime sop kiest. Eenmaal aan boord serveren wij u heerlijke amuses en kunt even heerlijk uitwaaien tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje. Met een borreltje in de hand en het prachtige panorama voor de boeg, varen we u een paar uur langs de mooie kust van Nederland.
Vanaf 40 personen
3.0 uur
Favoriet
Historische Puzzeltram Den Haag
Door een ritje met de Historische Puzzeltram door Den Haag en Scheveningen leert u de Hofstad pas echt goed kennen en ziet u alles bezienswaardigheden van A tot Z links en rechts passeren!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Haagse Proef promenade
Vanmiddag worden alle lokale Haagse lekkernijen in noodvaart aan u gepresenteerd (en uiteraard geproefd). We gaan u eens lekker verwennen! Tussen de verschillende stops door kunt u genieten van een leuke stadswandeling met een professionele gids van Hofstad Events. Dit wordt heerlijk genieten!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch in Den Haag
Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.  
Vanaf 12 personen
5,5 uur
Favoriet
Ontbijtboot door Den Haag
Tijdens de Ontbijtvaart door Den Haag van Hofstad Events geniet u onder meer van vers gebakken broodjes, yoghurt, vers geperst sinaasappelsap en veel meer lekkers!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Varende Bierproeverij
Den Haag verkennen vanaf het water? Met een aantal heerlijke bieren? Dat kan! Boek nu uw varende bierproeverij bij Hofstad Events!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Port Proeverij Den Haag
Tijdens deze Port Proeverij van Hofstad Events in Den Haag laten wij u een aantal voortreffelijke glaasjes Port proeven. Deze uit Portugal afkomstige wijn is de laatste jaren weer helemaal in trek. Wij nemen u mee naar het centrum van Den Haag voor een uitgebreide Port Proeverij waar u port ontdekt als aperitief, digestief of aperitief.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Jenever Proeverij in Den Haag
Reserveer de Jenever Proeverij van Hofstad Events tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje en kom te weten welk jeneverbes erg lekker smaakt. Tijdens deze proeverij vertellen onze jenever connaisseurs alles over het distillatieproces, het procedé en de technieken die erbij komen kijken. Er wordt u geleerd hoe u de smaak van jenever analyseert en herkent. Wij nemen uw gezelschap mee naar een gezellig restaurant in Den Haag waar u diverse oude en jonge jenevers gaat proeven.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Ik Hou van de Kerst Diner Quiz in Den Haag of Scheveningen
De Ik Hou van de Kerst Diner Quiz van Hofstad Events staat garant voor een avond dolle pret; een Kerst Edition, gebaseerd op het populaire Ik hou van Holland.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
De KutCake Workshop in Den Haag
Bent u op zoek naar het ultieme kutfeestje in Den Haag? Dan bent u bij Hofstad Events aan het juiste adres. Ontdek sappige details en doe de leukste oefeningen om een overheerlijk eetbaar kutcakeje te kleien!
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Pain Game in Den Haag
Spanning en sensatie genoeg tijdens dit spelprogramma van Hofstad Events. De Pain Game maakt van elk vrijgezellenfeestje of groepsuitje met vrienden een hilarische gebeurtenis.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Kolonisten Tablet Game in Den Haag
De ultieme ontdekkingstocht door Den Haag begint als u deelneemt aan De Kolonisten van Den Haag van Hofstad Events.  Het is een real-life City Game waarbij avontuur en samenwerking voorop staat!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PubQuiz in Scheveningen
Heeft u ooit wel eens willen deelnemen aan zo'n leuke quiz zoals een Popquiz of Ik Hou van Holland? Dan hebben wij een uitermate geschikt arrangement voor u samengesteld! Hofstad Events organiseert de enige echte PubQuiz in Scheveningen, een leuke mix tussen twee van de leukste quizprogramma's die er bestaan. Uitermate geschikt om uw groepsuitje met de afdeling of met vrienden extra gezellig te maken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PubQuiz in Den Haag
Heeft u ooit wel eens willen deelnemen aan zo'n leuke quiz zoals Ik Hou van Holland of de Popquiz a Gogo? Dan is nu uw kans! Hofstad Events organiseert de enige echte PubQuiz van Nederland in Den Haag of Scheveningen, een spontane cross-over tussen twee van de leukste quizprogramma's die er bestaan.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Komische Portretten tekenen in Den Haag
Ambities om cartoonist te worden bij een bekende krant of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Hofstad Events geeft u een flinke zet in de rug. Ook als u gewoon op een creatieve manier uw partner of vriendin wilt afbeelden, kan dit de ideale workshop zijn om origineel voor de dag te komen. Het leukste is uiteraard om samen met een paar vrienden elkaar te gaan tekenen, voordeel is ook dat uw model in levende lijve aanwezig is.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondvaart in Den Haag
Hofstad Events heeft voor u een lange rondvaart georganiseerd door de grachten van Den Haag, waarmee u veel verder komt dan met een reguliere rondvaartboot.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet