Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Koninklijke Wandeling in Den Haag

Details over dit uitje

Doe de Koninklijke Wandeling van Hofstad Events. Den Haag neemt een belangrijke plaats in onze geschiedenis, zoals u zult zien in deze rondleiding.

Diverse koningen hadden er hun paleizen en ook tijdens de Franse overheersing was Den Haag de residentie van belangrijke historische figuren. Vanaf Willem van Oranje en Prins Maurits tot aan het Koninklijk Huis van vandaag, Den Haag is altijd populair gebleven.

Tijdens deze Koninklijke stadswandeling loopt u onder begeleiding van onze professionele gids langs veel Koninklijke monumenten, zoals het Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en andere markante plekken. De aanwezigheid van ambassades, regeringsgebouwen en de residenties van het Koninklijk huis geven Den Haag een aristocratisch karakter. De Lange Voorhout is nog steeds een deftige laan in het Haagse stadsbeeld. U ontdekt sfeervolle en stille plekken in de levendige Hofstad Den Haag.

Geniet van een informatieve ontdekkingstocht en ervaar de verbinding van ons vorstenhuis met de stad Den Haag. U hoort vele fascinerende anekdotes over de band die Den Haag heeft met vele generaties Oranjes.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

10 – 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan