Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Den Haag

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking & Floating dinner van Hofstad Events in Den Haag van een overheerlijk 3-gangen diner en daarnaast ook nog eens van de stad.

Wij nemen u mee voor een gezellig avondje met een rondleiding met gids, rondvaart en drie verschillende stops in Haagse toprestaurants.

Bent u bezig met een bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsuitje te organiseren? Bij Hofstad Events organiseren wij uitsluitend leuke en speciale arrangementen in Den Haag om uw gezelschap eens goed in de watten te leggen.

U begint de Walking and Floating Dinner in het eerste restaurant van deze avond, na afloop van het voorgerecht zal onze gids zich bij jullie gezelschap voegen. Tijdens de rondleiding worden er allerlei leuke anekdotes vertelt over de gebouwen waar u langs loopt. Natuurlijk komt de bewogen geschiedenis van deze stad uitgebreid aan bod. Langzaam loopt u naar het volgende restaurant waar het hoofdgerecht op u staat te wachten.

Na deze smakelijke pauze nemen wij u mee op onze rondvaartboot voor een tochtje over de Haagse grachten. Vanaf het water heeft u ook een prachtig uitzicht over de stad.

Na 1,5 uur ronddobberen meren we weer aan en loopt u naar het laatste etablissement voor een afsluitend nagerecht. Daar kunt u in alle rust de avond afsluiten.

Programma-indicatie:

17.00 - 18.00 Voorgerecht
18.00 - 19.00 Rondleiding
19.00 - 20.00 Hoofdgerecht
20.15 - 21.45 Rondvaart
22.00 - 22.30 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan