Kies uit 136 Bedrijfsuitjes in Den Haag

Even met collega’s of medewerkers Den Haag bezoeken voor een gezellig en origineel bedrijfsuitje? Hofstad Events weet als geen ander uw bedrijfsuitje in onze fraaie Hofstad vorm te geven. Wij organiseren uw bedrijfsuitje geheel op maat en houden rekening met al uw wensen. Feestelijke bedrijfsuitjes zoals Wie is de Rat of onze Popquiz zijn zo voor u te organiseren. Bekijk al onze dag- en avondarrangementen, bedrijfsuitjes en rondleidingen en maak van uw dagje uit in Den Haag een echte belevenis. En ook als u culinair of cultureel voor de dag wilt komen, hebben wij tal van gevarieerde bedrijfsuitjes voor u in petto. Meer weten over onze bedrijfsuitjes? Bespreek alle details met onze enthousiaste medewerkers.

Bekijk ook onze bedrijfsuitjes in Scheveningen.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Proeverij op eigen locatie
Organiseer de lekkerste proeverijen op locatie via Hofstad Events! Of u nu een business event wilt combineren met een proeverij of uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag wilt beëindigen met een proeverij, de beste professionals en gastronomische experts staan voor u klaar. Voor elk evenement en voor elke gelegenheid bieden wij u een geschikte proeverij!
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape City Lunch Game in Den Haag
Sensationeel, avontuurlijk en afgewisseld met gezellige culinaire verrassingen! Escape City Brunch Game in Den Haag van Hofstad Events is misschien wel het meest complete groepsuitje voor iedereen die het op wilt nemen tegen de grootste crimineel van Den Haag. Dr. Crypto heeft onschuldige mensen gegijzeld en verscholen in diverse panden in het centrum. Als echte antiterreureenheden moeten jullie ze zien te bevrijden. Deze teambuilding ‘thriller’ wordt extra speciaal gemaakt door drie verschillende bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van Den Haag. Zo combineer je avontuur en teambuilding met gezelligheid en lekker eten!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Den Haag Diner
Jullie willen er vanavond even lekker op uit in het centrum van Den Haag maar ook nog iets unieks beleven? Bij Hofstad Events heb je nu de kans om je talent als detective en onderzoeker te laten zien.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Den Haag Lunch
Een volledige middag met vrienden of collega’s in Den Haag iets spannends, iets uitdagends en iets unieks beleven? Reserveer Flikken Den Haag en ga als echte politiedetectives aan het werk om een lugubere moordzaak op te lossen. Een thriller waar je je hoofd niet bij mag verliezen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Den Haag
Ontdek de binnenstad van Den Haag op de meest spannende manier. Ga samen met vrienden of collega’s als echte politierechercheurs te werk tijdens Flikken Den Haag van Hofstad Events. Jullie gaan in teams een moordzaak oplossen aan de hand van gedetailleerd sporenonderzoek. Door het moordwapen te vinden komen jullie al dichtbij de identiteit van de moordenaar. Flikken Den Haag kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Eén ding is zeker, je hart gaat er sneller door kloppen! Eens kijken welke collega’s hun carrière bij de recherche zijn misgelopen.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes diner in Den Haag
Altijd al eens een wedstrijdje Jongens tegen de Meisjes willen houden? Reserveer dit altijd gezellige en hilarische groepsuitje nu bij Hofstad Events en ga de strijd met elkaar aan in Den Haag. Het concept is vast bij u bekend van TV, maar is nu ook voor de afdeling op werk te organiseren of samen met vrienden en vriendinnen. Onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand zullen uiteraard zorgen voor de presentatie!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Den Haag
Tijdens het Walking Dinner van Hofstad Events laat de gids u de mooiste plekken van Den Haag zien en ondertussen genieten van een uitstekend 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Lunch Den Haag
Zin in een overheerlijke lunch en tussendoor een gezellige popquiz met allerlei herkenbare hitjes? Dan heeft Hofstad Events voor u een fantastisch leuk arrangement bedacht; de Popquiz Lunch!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag
Het Ik Hou van Holland Dinerspel van Hofstad Events is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd én mooie kostuums en aankleding.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Den Haag
Hofstad Events bouwt in Wie is de Rat in Den Haag van uw groep een hecht team en laat u allerlei uitdagende opdrachten doen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Dinnercruise in Den Haag
Geniet tijdens een rondvaart van een heerlijk dinerbuffet, terwijl u geniet van het mooie uitzicht rondom onze Hofstad!    
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Game in Den Haag
Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Hofstad Events in Den Haag, een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Den Haag
Fantastische spelshow in Den Haag beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij geheimen op tafel komen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Smartlappen in Den Haag
De Workshop Smartlappen van Hofstad Events in Den Haag brengt uw gezelschap in een enthousiaste stemming. Lekker zingen in een gezellig café, met vrienden.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Scheveningen
Gezellig dineren doe je nu tijdens het Pubquiz Dinerspel in Scheveningen! Reserveer het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje van Hofstad Events Samen met vrienden of collega's leer je weer eens wie van jullie toch wel erg vaak naar RTL-boulevard of De Wereld draait door kijkt en allerlei 'nuttige' kennis opscharrelt die, nou ja, kennis die in dit geval heel goed uitkomt!
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinner Den Haag
Is het weer tijd voor jullie afdelingsuitje of familieweekend? Komt dat eens goed uit! Hofstad Events organiseert een Kolonisten van Catan diner waarbij jullie het populaire bordspel gaan spelen, maar dan virtueel via tablets! Het spel wordt in de Haagse open lucht gespeeld, waarbij jullie met verschillende opdrachten een kolonie gaan stichten. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken genieten jullie tussendoor ook nog eens van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Den Haag
Net als het gelijknamige Tv-programma gaat u tijdens Wie is de Meesterchef in Den Haag de strijd aan om de lekkerste gerechten te koken. Het is het meest populaire en culinaire groepsuitje van dit moment! Hofstad Events neemt u mee naar een gezellige kookstudio waar onder leiding van professionele Chefs diverse gerechten worden klaargemaakt, gekeurd en geproefd.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Den Haag
Speel de Crazy Dinner Game van Hofstad Events in hartje Den Haag, waar een heerlijk 3-gangen diner voor u staat en u de leukste opdrachten gaat uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Diner Den Haag
Beleef met Hofstad Events de spannendste virtuele City Game van dit moment met collega's, vrienden of tijdens een vrijgezellenuitje. In twee spelrondes van ongeveer beide één uur worden jullie speurkwaliteiten op de proef gesteld. Tijdens het spel verzamel je onder andere informatie over de dader en het moordwapen. Daarnaast moeten echte Sherlocks natuurlijk ook in de watten gelegd worden. Daarom genieten jullie vandaag van een heerlijk drie gangen diner en elk gerecht wordt in een ander restaurant genuttigd. Ja, u hoort het goed. Vanavond eten jullie in maar liefst drie restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Scheveningen
Maak kennis met de uitdagende virtuele, hypermoderne Empire City Game van Hofstad Events in Scheveningen, die Europa razendsnel verovert.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet