Kies uit 56 Vrijgezellenfeesten in Den Haag

De vrijgezellenfeesten van Hofstad Events in Den Haag zorgen altijd voor dat extra beetje vrolijkheid, entertainment en avontuur. Geniet van een vrijgezellenfeest zoals The Hangover of onze Popquiz in Den Haag, allemaal arrangementen die geheel op maat door ons worden gerealiseerd. Op basis van jullie speciale wensen, overal is een mouw aan te passen. Samen bedenken we wat leuke verrassingen voor de aanstaande bruid of gom om hem of haar in ’t zonnetje te zetten tijdens jullie vrijgezellenfeest in de Hofstad. Maak een eerste keuze uit ons aanbod vrijgezellenfeesten en bespreek de details met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Gin Tonic proeverij in Den Haag
Een groepsuitje met vrienden of een bedrijfsuitje met collega’s in Den Haag organiseren? Begin eerst eens met een feestelijke Gin-Tonic proeverij bij Hofstad Events. Zowel ’s-middags als ’s-avonds staan onze cocktailexperts voor jullie klaar om een volledige Gin & Tonic beleving te presenteren. Jullie worden verwelkomd op een gezellige locatie in het centrum van Den Haag waar de eerste glaasjes al voor jullie klaar staan.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Escape City Lunch Game in Den Haag
Sensationeel, avontuurlijk en afgewisseld met gezellige culinaire verrassingen! Escape City Brunch Game in Den Haag van Hofstad Events is misschien wel het meest complete groepsuitje voor iedereen die het op wilt nemen tegen de grootste crimineel van Den Haag. Dr. Crypto heeft onschuldige mensen gegijzeld en verscholen in diverse panden in het centrum. Als echte antiterreureenheden moeten jullie ze zien te bevrijden. Deze teambuilding ‘thriller’ wordt extra speciaal gemaakt door drie verschillende bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van Den Haag. Zo combineer je avontuur en teambuilding met gezelligheid en lekker eten!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sex and the City in Den Haag of Scheveningen
Zijn jullie op zoek naar een leuke invulling voor een vriendinnen of vrijgezellenuitje? Dan is het Sex and the City spel echt een aanrader! Hofstad Events heeft een aantal leuke onderdelen op het programma staan die jullie in teams gaan uitvoeren. Gezelligheid en plezier staat garant bij dit uitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Scheveningen
Net als de gelijknamige Tv-serie maken we vandaag jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Scheveningen extra spannend. Als echte politierechercheurs mogen jullie vandaag een lugubere moordzaak oplossen. In teams gaan jullie aan de slag om op diverse plekken rondom en op het strand aanwijzingen en DNA-sporen te vinden die uiteindelijk leiden naar een duivelse moordenaar. Wie is bestand tegen de druk, wie weet deze moordzaak snel en efficiënt tot een goed einde te brengen?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Den Haag
Ontdek de binnenstad van Den Haag op de meest spannende manier. Ga samen met vrienden of collega’s als echte politierechercheurs te werk tijdens Flikken Den Haag van Hofstad Events. Jullie gaan in teams een moordzaak oplossen aan de hand van gedetailleerd sporenonderzoek. Door het moordwapen te vinden komen jullie al dichtbij de identiteit van de moordenaar. Flikken Den Haag kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Eén ding is zeker, je hart gaat er sneller door kloppen! Eens kijken welke collega’s hun carrière bij de recherche zijn misgelopen.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Stripdiner in Den Haag
Op zoek naar een ondeugend arrangement om uw vrijgezellenfeest in Den Haag net even wat spannender te maken? Met het Stripdiner van Hofstad Events weet u zeker dat er blosjes op de wangen komen. Na het voortreffelijke 3-gangen diner serveren wij u een aantrekkelijk vrouw- of manspersoon die de aanstaande bruid of gom in extase brengt.
Vanaf 10 personen
2.5 uur uur
Favoriet
De KutCake Workshop in Den Haag
Bent u op zoek naar het ultieme kutfeestje in Den Haag? Dan bent u bij Hofstad Events aan het juiste adres. Ontdek sappige details en doe de leukste oefeningen om een overheerlijk eetbaar kutcakeje te kleien!
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Strippen in Den Haag
Leer de kunst van het verleiden tijdens de workshop Strippen in centrum Den Haag van Hofstad Events. De workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
Lapdance Workshop in Den Haag
Op zoek naar een wel heel verleidelijk dagje uit.. Hofstad Events heeft deze wel heel leerzame workshop op het programma staan, de Lapdance Workshop in hartje Den Haag!
Vanaf 10 personen
1.5 uur uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Den Haag
Een bijzonder vrijgezellenuitje van Hofstad Events in Den Haag: The Wedding Planner. Alles loopt fout; jullie taak om er alsnog een mooie dag van te maken!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pain Game in Den Haag
Spanning en sensatie genoeg tijdens dit spelprogramma van Hofstad Events. De Pain Game maakt van elk vrijgezellenfeestje of groepsuitje met vrienden een hilarische gebeurtenis.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Den Haag
Hofstad Events biedt een bijzonder vrijgezellenuitje aan: The Hangover in Den Haag. Een virtuele game, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Scheveningen
Gezellig dineren doe je nu tijdens het Pubquiz Dinerspel in Scheveningen! Reserveer het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje van Hofstad Events Samen met vrienden of collega's leer je weer eens wie van jullie toch wel erg vaak naar RTL-boulevard of De Wereld draait door kijkt en allerlei 'nuttige' kennis opscharrelt die, nou ja, kennis die in dit geval heel goed uitkomt!
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Pubquiz Lunchspel in Scheveningen
Even gezellig met vrienden of collega's erop uit in Scheveningen? Het Pupquiz Lunchspel van Hofstad Events wordt gespeeld op een gezellige locatie aan het Scheveningse strand, in een privéruimte van een café of café-restaurant waar jullie onder leiding van een enthousiaste quizmaster allerlei bijzondere, komische en verrassende vragen mogen beantwoorden.
Vanaf 10 personen
3.5 uur uur
Favoriet
The Ratrace in Scheveningen
Speel The Ratrace 88, een combinatie van de bekende programma's Wie is de Rat en Crazy 88, waarbij jullie de meest hilarische opdrachten moeten uitvoeren in Scheveningen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Hofstad Evenets is in heel Den Haag te te organiseren en maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!  
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunch Scheveningen
Hofstad Events heeft weer een super gaaf uitje bedacht! Het bekende Kolonisten van Catan bordspel is nu ook te boeken als virtuele tablet game in Scheveningen. Jullie spelen het spel in verschillende rondes en tussendoor wordt er ook nog eens genoten van een heerlijke drie gangen lunch in drie verschillende restaurants. Ideaal als groepsuitje of als teambuildingsactiviteit.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Scheveningen
Hofstad Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het kustgebied van Scheveningen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Den Haag
Hofstad Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Den Haag. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Den Haag
Toon met de Popquiz van Hofstad Events uw muziekkennis! Beste beentje voor, want u moet wel uw uiterste best doen voor de hoofdprijs.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet