Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Den Haag

Details over dit uitje

Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.

U wilt Den Haag bezoeken met vrienden en familie? Of is het soms tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje met de bedrijfsafdeling of uw collega´s?

Tijdens de Walking and Floating Brunch in Den Haag brengt Hofstad Events het beste dat deze stad te bieden heeft. Verrassende kwaliteitsrestaurants, een heerlijke boottocht over de Haagse kanalen en een interessante rondleiding langs bekende en onbekende monumenten waarachter verrassende, historische verhalen schuilen.

Uw brunch begint met een heerlijk voorgerecht in een gezellige locatie waar onze professionele gids al staat te trappelen om iets over Den Haag te vertellen. Na dit heerlijke culinaire begin, gaat u samen op weg door het centrum van Den Haag en bekijkt u alle bekende gebouwen en monumenten. Uw gids vertelt u anekdotes waardoor u de stad door hele andere ogen gaat zien.

Dan wordt het tijd voor het hoofdgerecht in een ander restaurant, waarna u plaats neemt in onze comfortabele rondvaartboot voor een tochtje door Den Haag. Vanaf het water is Den Haag nog mooier te zien. Na een 1,5 uur op het water, meren we weer af en geniet u van het smakelijke nagerecht in het laatste restaurant. Dat wordt heerlijk natafelen!

Programma:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 14.00 Rondleiding
14.00 - 15.00 Hoofdgerecht
15.15 - 16.45 Rondvaart
17.00 - 17.30 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan