Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solextour vanuit Den Haag

Details over dit uitje

Tijd voor een origineel uitje in Scheveningen en Den Haag? Wat dacht u van de unieke solextour van Hofstad Events? Jazeker, geheel gerestyled en gerestaureerd.

Ze rijden prima en op een dusdanige snelheid, dat u het centrum ontspannen aan u voorbij ziet trekken in deze tour en kunt genieten van al het moois dat de Hofstad te bieden heeft.

Lekker knetteren over de mooiste grachten, door de krapste steegjes en over de hoogste bruggetjes. Beleef het zestiger jaren gevoel wat zo onmiskenbaar gekoppeld is aan Den Haag, toen nozems met vet in hun haar en met leren jasjes aan de stad teisterden. Zie alle mooie plekken van de Hofstad vanaf een origineel gerestaureerde Solex.

Onze Solexen zijn niet te hip, maar precies zoals het hoort, niet te vermoeiend (wel even ‘aanfietsen’ maar dan gaat het vanzelf)! En zéker niet te saai; dat zult u merken aan de vele reacties van omstanders, die u voorbij zien scheuren (nou ja, scheuren…).

Het mooie centrum van Den Haag ontdekken met het meest relaxte vervoermiddel, maak het mee met Hofstad Events! Natuurlijk solext één van onze bekwame Hofstad gidsen met u mee, hij of zij vertelt u alles wat u nog niet wist over het Den Haag van 40 jaar geleden èn nu!

Inclusief:
  • Solex
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bezorgkosten solexen (meerprijs):

De bezorgkosten bedragen eenmalig € 95,00 excl. BTW

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Belangrijk:

Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan