Kies uit 21 Vaararrangementen in Den Haag

Een dagje varen in en rondom Den Haag of Scheveningen doet u met de speciale vaararrangementen van Hofstad Events. Of u nu van een borreltje wilt genieten op onze Borrelboot of uitgebreid wilt dineren tijdens de Dinnercruise, bij Hofstad Events vindt u de leukste boottochtjes en mooiste avonturen op het water. Ook kunt u bijvoorbeeld uw vaararrangement afwisselen met boeide stadswandelingen onder leiding van een professionele gids. Liever de wind in uw haren voelen op zee? Doe de RIB Experience of selecteer uit onderstaande aanbod een vaararrangement naar keuze.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Dinnercruise in Den Haag
Geniet tijdens een rondvaart van een heerlijk dinerbuffet, terwijl u geniet van het mooie uitzicht rondom onze Hofstad!    
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Rondvaart in Den Haag
Hofstad Events heeft voor u een lange rondvaart georganiseerd door de grachten van Den Haag, waarmee u veel verder komt dan met een reguliere rondvaartboot.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch in Den Haag
Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.  
Vanaf 12 personen
5,5 uur
Favoriet
Vaar mee naar Van Kleef in Den Haag
Geniet in 'Vaar mee naar Van Kleef' met Hofstad Events van een rondvaart over de grachten van Den Haag en bezoek de stoomdistilleerderij voor een proeverij.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Lunchcruise rond Den Haag
Heerlijk lunchen terwijl jullie lekker over de Haagse grachten dobberen? Dat kan! Hofstad Events organiseert graag voor u de lunchcruise door Den Haag waar jullie heerlijk van de stad zullen genieten én uiteraard ook nog eens een voortreffelijke lunch.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Borrelboot in Den Haag
Stap aan boord van de borrelboot van Hofstad Events, voor de mooiste rondvaart door de binnenstad van Den Haag en vaar over de fraaie grachten van de stad.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Vlietvaart bij Den Haag
De Vlietvaart is een gezellige boottocht bij Den Haag voor groepen, waarbij u geniet van één van de oudste vaarwegen van het land.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Amuse diner op Zee
Tijdens dit Amuse diner van Hofstad Events nemen wij u aan boord van een zeer authentieke gaffelschoener die vanuit Scheveningen het ruime sop kiest. Eenmaal aan boord serveren wij u heerlijke amuses en kunt even heerlijk uitwaaien tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje. Met een borreltje in de hand en het prachtige panorama voor de boeg, varen we u een paar uur langs de mooie kust van Nederland.
Vanaf 40 personen
3.0 uur
Favoriet
Walking and Floating Dinner in Den Haag
Geniet bij het Walking & Floating dinner van Hofstad Events in Den Haag van een overheerlijk 3-gangen diner en daarnaast ook nog eens van de stad.
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet
Ontbijtboot door Den Haag
Tijdens de Ontbijtvaart door Den Haag van Hofstad Events geniet u onder meer van vers gebakken broodjes, yoghurt, vers geperst sinaasappelsap en veel meer lekkers!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Smartlappenboot in Den Haag
Hofstad Events nodigt u uit op de Smartlappenboot in Den Haag, voor een boottocht over de Vliet en met accordeonist aan boord.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
RIB Experience in Scheveningen
De golven bedwingen met 90 km per uur? Bij de RIB Experience gebruikt de schipper van Hofstad Events een 250 pk gemotoriseerde Rigid Inflatable Boat (RIB).
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
High Tea Vaart in Den Haag
Stelt u zich de High Tea vaart van Hofstad Events eens voor: u geniet van een heerlijke rondvaart en daarbij ook nog eens genieten van een heerlijke High Tea.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Haring party op Zee
Bij Hofstad Events beleeft u het haringseizoen tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in optima forma. Haring moet eigenlijk geconsumeerd worden aan boord van een mooi schip. Vaar met ons mee op een klassieke 3-master vanuit de haven van Scheveningen en geniet van de lekkerste haring die dit jaar uit 't tonnetje komt. Onder het genot van een harinkje met uitjes en een borreltje beleeft u dit maritieme avontuur in combinatie met een lekker visje.
Vanaf 40 personen
3.0 uur
Favoriet
Tapas Sloep in Den Haag
Stap in Den Haag aan boord van de Tapas-sloep van Hofstad Events. Terwijl u verrukkelijke gerechten eet, trekken de bezienswaardigheden aan u voorbij.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Vaartocht naar Madurodam
Op zoek naar een leuk uitje in Den Haag? Hofstad Events organiseert een ontspannen vaartocht naar Madurodam, de kleinste stad van Nederland.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Retourvaart Den Haag – Scheveningen
Maak de Retourvaart Den Haag - Scheveningen van Hofstad Events. In 3 uur tijd varen wij u in een comfortabele sloep over de mooiste vaarwegen van Den Haag.
Vanaf 15 personen
3.0 uur
Favoriet
Varende Bierproeverij
Den Haag verkennen vanaf het water? Met een aantal heerlijke bieren? Dat kan! Boek nu uw varende bierproeverij bij Hofstad Events!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Rustig varen richting de Zee bij Scheveningen
Wilt u rustig varen richting de Zee bij Scheveningen en daar op het strand bivakkeren? Bij Hofstad Events kunt u vanuit Den Haag comfortabel varen naar zee.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Museumvaart in Den Haag
Hofstad Events neemt u in de Museumvaart mee over de grachten van Den Haag, op zoek naar de mooiste plekjes. We maken van uw vaartocht een echt cultureel uitje, want na de rondvaart kunt u een kijkje nemen in het Haags Historische museum.
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet