Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bezoek het Haags Historisch Museum

Details over dit uitje

Bezoek het Haags Historisch Museum met een gids van Hofstad Events en maak van uw uitje en rondleiding in Den Haag een historisch avontuur.

Bezoek tijdens de tour het gebouw waar in het verleden de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde bijeen kwamen en ontdek de grote collectie topstukken.

Aan de hand van de schilderijen en andere kunstvoorwerpen brengen onze gidsen het verhaal van 'Den Haag' tot leven. De stadsgezichten, glas- en zilver collecties bieden genoeg aanleiding tot een historisch kijkje in het leven van toen. Groepsportretten van magistraten vertellen iets over hoe deze mensen naar zichzelf keken. Topstukken zijn onder meer het panoramaschilderij ‘Gezicht op Den Haag’ uit 1651 van Jan van Goyen, het familieportret van Mr. Van den Kerckhoven door Jan Mijtens, de tong en vinger van Johan en Cornelis de Witt en de maquette van het vuurwerkpaviljoen op de Hofvijver uit 1749.

Beleef historisch Den Haag door een bezoek te brengen aan het Haags Historisch Museum en laat een gids van Hofstad Events u alle leuke anekdotes vertellen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Entree Haags Historisch Museum
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan