Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids door Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens de rondleiding met gids van Hofstad Events door Den Haag ontdekt u de rijke historie en komt u langs tal van monumenten en bezienswaardigheden.

Wij brengen u dichter bij het verre verleden. Met fascinerende verhalen over de roemruchte geschiedenis van de Staten-Generaal en het moderne Haagse nachtleven verslapt uw aandacht nooit!

De Lange Voorhout, het Vredespaleis en de talrijke oude- en moderne regeringsgebouwen maakt dat deze stad zeker het bekijken waard is.

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische plekken, waar een belangrijk verhaal over te vertellen is.

We wandelen door het Binnenhof en richting paleis Noordeinde. Verhalen over het ontstaan van de regeringszetel en de ontwikkeling ervan.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan