Kies uit 8 Winteruitjes in Den Haag

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Winter Walking Dinner in Den Haag
Hofstad Events nodigt u deze winter uit voor een geweldig Winter Walking Dinner in Den Haag. Kies zelf de restaurants waar u met uw gezelschap wilt dineren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Den Haag
Crazy 88 in Den Haag van Hofstad Events is al komisch, spannend en hilarisch, maar het kan nog gekker: de Crazy 88 Winter Edition. Het leukste winteruitje!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Winter Walk in Den Haag
Warme rondleiding in de winter, in hartje Den Haag? Hofstad Events neemt u in de Winter Walk mee naar diverse bezienswaardigheden, met glühwein en schnaps.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Den Haag
De Get The Picture Winter Brunch van Hofstad Events in Den Haag is er weer; een winteruitje als avontuurlijk en gezellig uitstapje door het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van de Kerst Diner Quiz in Den Haag of Scheveningen
De Ik Hou van de Kerst Diner Quiz van Hofstad Events staat garant voor een avond dolle pret; een Kerst Edition, gebaseerd op het populaire Ik hou van Holland.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Den Haag
In hartje Den Haag organiseert Hofstad Events het knotsgekke Ik Hou van Holland Winter Dinerspel. Combineer een quiz met een heerlijke winterse maaltijd.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Den Haag
Hofstad Events heeft in de winter in Den Haag een spannend en gezellig evenement voor uw gezelschap klaar staan: het Winter Moordspel.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Hofstad Evenets is in heel Den Haag te te organiseren en maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!  
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet