070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Historische Tramrit in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Historische Tramrit in Den Haag

Bij Hofstad Events kunt u een heerlijke Historische Tramrit boeken voor een tour door het centrum van Den Haag en Scheveningen.

Exclusieve trams uit vervlogen tijden staan ter beschikking voor elk uitstapje of familie-uitje dat u zich maar wenst.

Met originele tramrijtuigen die jaren lang het straatbeeld op velen tramlijnen hebben bepaald. De trams bevinden zich grotendeels nog in originele staat en garanderen een unieke tour door de stad.

De tram is nog origineel ingericht en is dus ook uitstekend geschikt voor een bedrijfsfeest of andere officiële gelegenheid. Wat dacht u van een unieke tour tijdens uw trouwfeest, al rijdend door Den Haag?

Er is ook veel te zien tijdens de rit. Den Haag beschikt over vele monumenten en prachtige gebouwen en dat allemaal langs de verschillende tramsporen door Den Haag en Scheveningen. Een gids kan eventueel ook meerijden om uitleg te geven. Ervaar het zelf en maak van uw uitje een echte belevenis.

De historische trams zijn gebouwd tussen 1952 en 1971. De inzet van de trams is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Eten en drinken is in historische trams niet toegestaan. Uiteraard kunnen wij wel vooraf of achteraf een locatie voor u reserveren waar jullie kunnen genieten van een lunch, diner, borrel of high tea.

Bespreek uw wensen voor de historische tramrit met onze professionele medewerkers, wij staan u graag te woord om een unieke tramrit door Den Haag te organiseren!

Inclusief:
  • Historische tramrit
  • In- en uitstappen op een locatie naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Opstaplocatie:

In principe kunt u in- en uitstappen bij iedere tramhalte in het HTM netwerk. Wij raden echter aan gebruik te maken van één van de verschillende begin- en eindpunten (Grote Kerk, Centraal Station, Zwarte Pad). Hier kan de tram ook even stil blijven staan om iedereen rustig in- of uit te laten stappen.

Optioneel:

Wilt u na de tramrit helemaal op de hoogte zijn over de Hofstad? Dat kan! Voor € 160,00 exclusief BTW zal een professionele gids u helemaal op de hoogte brengen van alle mooie plekjes in onze Hofstad.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan