Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Historische Tramrit in Den Haag

Details over dit uitje

Bij Hofstad Events kunt u een heerlijke Historische Tramrit boeken voor een tour door het centrum van Den Haag en Scheveningen.

Exclusieve trams uit vervlogen tijden staan ter beschikking voor elk uitstapje of familie-uitje dat u zich maar wenst.

Met originele tramrijtuigen die jaren lang het straatbeeld op velen tramlijnen hebben bepaald. De trams bevinden zich grotendeels nog in originele staat en garanderen een unieke tour door de stad.

De tram is nog origineel ingericht en is dus ook uitstekend geschikt voor een bedrijfsfeest of andere officiële gelegenheid. Wat dacht u van een unieke tour tijdens uw trouwfeest, al rijdend door Den Haag?

Er is ook veel te zien tijdens de rit. Den Haag beschikt over vele monumenten en prachtige gebouwen en dat allemaal langs de verschillende tramsporen door Den Haag en Scheveningen. Een gids kan eventueel ook meerijden om uitleg te geven. Ervaar het zelf en maak van uw uitje een echte belevenis.

De historische trams zijn gebouwd tussen 1952 en 1971. De inzet van de trams is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Eten en drinken is in historische trams niet toegestaan. Uiteraard kunnen wij wel vooraf of achteraf een locatie voor u reserveren waar jullie kunnen genieten van een lunch, diner, borrel of high tea.

Bespreek uw wensen voor de historische tramrit met onze professionele medewerkers, wij staan u graag te woord om een unieke tramrit door Den Haag te organiseren!

Inclusief:
  • Historische tram
  • In- en uitstappen op een locatie naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Opstaplocatie:

In principe kunt u in- en uitstappen bij iedere tramhalte in het HTM netwerk. Wij raden echter aan gebruik te maken van één van de verschillende opstelsporen (Grote Kerk, Centraal Station, Zwarte Pad). Hier kan de tram ook even stil blijven staan om iedereen rustig in- of uit te laten stappen.

Optioneel:

Wilt u na de tramrit helemaal op de hoogte zijn over de Hofstad? Dat kan! Voor € 160,00 exclusief BTW zal een professionele gids u helemaal op de hoogte brengen over alle mooie plekjes in onze Hofstad.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan