Kies uit 54 Avondarrangementen in Den Haag

Lekker een avondje uit met vrienden of collega’s begint met een avondarrangement van Hofstad Events. Wij bieden u hele diverse avondarrangementen die geheel op basis van uw eigen wensen worden gerealiseerd. Doe mee aan een Popquiz Diner of het altijd spannende Moorddiner in Den Haag om uw avondje in Den Haag extra gezellig te maken. Misschien heeft u meer zin in een stadswandeling gecombineerd met een aantal bezoekjes aan de beste restaurants? Meer weten over onze avondarrangementen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om alle details te bespreken.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Flikken Den Haag Diner
Jullie willen er vanavond even lekker op uit in het centrum van Den Haag maar ook nog iets unieks beleven? Bij Hofstad Events heb je nu de kans om je talent als detective en onderzoeker te laten zien.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Den Haag
Tijdens het Walking Dinner van Hofstad Events laat de gids u de mooiste plekken van Den Haag zien en ondertussen genieten van een uitstekend 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag
Het Ik Hou van Holland Dinerspel van Hofstad Events is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd én mooie kostuums en aankleding.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Den Haag
Het Wie is de Rat Diner van Hofstad Events in Den Haag is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants in hartje Den Haag. U speelt in teams tegen elkaar voor de uiteindelijke hoofdprijs. U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige  uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is uiteraard één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: juist ja, de Rat!  
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes diner in Den Haag
Altijd al eens een wedstrijdje Jongens tegen de Meisjes willen houden? Reserveer dit altijd gezellige en hilarische groepsuitje nu bij Hofstad Events en ga de strijd met elkaar aan in Den Haag. Het concept is vast bij u bekend van TV, maar is nu ook voor de afdeling op werk te organiseren of samen met vrienden en vriendinnen. Onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand zullen uiteraard zorgen voor de presentatie!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Flikken Scheveningen Diner
Ken je het gelijknamige Tv-programma? Wil je net als de echte Flikken aan het werk om een moordzaak tot een goed einde te brengen? Het Flikken Diner in Scheveningen brengt jullie een mix van spanning en sensatie en helemaal verrassend; voortreffelijke culinaire hoogstandjes in maar liefst drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Den Haag
In het  Ranking the Stars Diner van Hofstad Events in Den Haag gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou van de Kerst Diner Quiz in Den Haag of Scheveningen
De Ik Hou van de Kerst Diner Quiz van Hofstad Events staat garant voor een avond dolle pret; een Kerst Edition, gebaseerd op het populaire Ik hou van Holland.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get The Picture Dinner in Scheveningen
Het Get the Picture Dinner in Scheveningen, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht met fotocamera door de stad, van Hofstad Events.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking and Floating Dinner in Den Haag
Geniet bij het Walking & Floating dinner van Hofstad Events in Den Haag van een overheerlijk 3-gangen diner en daarnaast ook nog eens van de stad.
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinner in Scheveningen
Breaking news! Het populaire bordspel Kolonisten van Catan is nu ook bij Hofstad Events te boeken als super leuk virtueel bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familiefeest! Wij spelen het alleen niet aan de keukentafel, maar gebruiken het prachtige Scheveningen als basis voor het opzetten van jullie kolonie. Je krijgt de opdrachten gewoon te zien via een tablet en tussendoor genieten jullie ook nog eens van een heerlijk drie gangen diner in drie verschillende Scheveningse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Den Haag
Hofstad Events heeft in de winter in Den Haag een spannend en gezellig evenement voor uw gezelschap klaar staan: het Winter Moordspel.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Den Haag
De avond is gevallen en u wilt lekker dineren maar ook nog iets bijzonders meemaken tijden uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Haag? Welkom bij het Pubquiz Dinerspel van Hofstad Events, een mix van een levendige en hilarische quiz en een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Den Haag
Net als het gelijknamige Tv-programma gaat u tijdens Wie is de Meesterchef in Den Haag de strijd aan om de lekkerste gerechten te koken. Het is het meest populaire en culinaire groepsuitje van dit moment! Hofstad Events neemt u mee naar een gezellige kookstudio waar onder leiding van professionele Chefs diverse gerechten worden klaargemaakt, gekeurd en geproefd.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Diner Den Haag
Beleef met Hofstad Events de spannendste virtuele City Game van dit moment met collega's, vrienden of tijdens een vrijgezellenuitje. In twee spelrondes van ongeveer beide één uur worden jullie speurkwaliteiten op de proef gesteld. Tijdens het spel verzamel je onder andere informatie over de dader en het moordwapen. Daarnaast moeten echte Sherlocks natuurlijk ook in de watten gelegd worden. Daarom genieten jullie vandaag van een heerlijk drie gangen diner en elk gerecht wordt in een ander restaurant genuttigd. Ja, u hoort het goed. Vanavond eten jullie in maar liefst drie restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Scheveningen
Hofstad Events organiseert een spetterende popquiz aan de bruisende kust van Scheveningen. Tussen de gangen door wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld en gaan we de sfeer langzaam verhogen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Den Haag
In hartje Den Haag organiseert Hofstad Events het knotsgekke Ik Hou van Holland Winter Dinerspel. Combineer een quiz met een heerlijke winterse maaltijd.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Empire City Dinner Game in Den Haag
Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Hofstad Events in Den Haag, een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Scheveningen
Het Wie is de Rat Diner van Hofstad Events in Scheveningen is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants vlakbij het strand van Scheveningen. U speelt in teams tegen elkaar voor de uiteindelijke hoofdprijs. U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige  uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: juist ja, de Rat!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Scheveningen
Gezellig dineren doe je nu tijdens het Pubquiz Dinerspel in Scheveningen! Reserveer het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje van Hofstad Events Samen met vrienden of collega's leer je weer eens wie van jullie toch wel erg vaak naar RTL-boulevard of De Wereld draait door kijkt en allerlei 'nuttige' kennis opscharrelt die, nou ja, kennis die in dit geval heel goed uitkomt!
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet