Kies uit 4 Vergader arrangementen in Den Haag

Zoekt u nog een mooie locatie in de omgeving of in het centrum van Den Haag voor uw business meeting of zakelijke bijeenkomst? Vergaderen doet u bij Hofstad Events geheel verzorgd inclusief de leukste uitstapjes, lunches en rondleidingen. Wij combineren uw business meeting bijvoorbeeld met uitstekende culinaire verrassingen en stadswandelingen. Wilt u Haags Historisch Vergaderen met uitzicht op de hofvijver of zoekt u een alternatieve locatie? De medewerkers van Hofstad Events zorgen ervoor dat het u tijdens uw vergadering aan niets ontbreekt. Bekijk hier al onze vergaderarrangementen en reserveer die ene unieke locatie.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Haags Historisch Vergaderen
Wilt u Haags Historisch vergaderen? Voor recepties, diners, lunches en vergaderingen heeft Hofstad Events een locatie met uitzicht op de Hofvijver.
Vanaf 10 personen
8,5 uur
Favoriet
Vergaderarrangement Van Kleef in Den Haag
Zoekt u een historische vergaderlocatie in hartje Den Haag? Dan is vergaderarrangement Van Kleef met lunch en borrel van Hofstad Events de oplossing.
Vanaf 10 personen
7 uur
Favoriet
Vergaderen in een Kunstatelier in Den Haag
Bij Hofstad Events kunt u vergaderen in een kunstatelier in Den Haag, bij 'de Vergadergalerie', een lichte vergaderruimte in een kunstzinnige omgeving.
Vanaf 10 personen
8.5 uur
Favoriet
Modern en Duurzaam Vergaderen in Den Haag
Wilt u modern en duurzaam vergaderen in Den Haag? 7AM is een modern ingerichte vergaderlocatie, met uitzicht op het Binnenhof, met klasse en stijl.
Vanaf 10 personen
7.5 uur
Favoriet