Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Den Haag

Details over dit uitje

De Walking Brunch van Hofstad Events maakt van uw uitje in Den Haag een belevenis; zie met gids het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Mauritshuis en meer.

Hij of zijn staat voor u klaar, om de historische geheimen van de Hofstad enthousiast uit de doeken te doen!

De vakkundige gids vertelt u tijdens de stadswandeling interessante verhalen en anekdotes over het ontstaan en de ontwikkeling van onze regeringsstad.

Ondertussen ziet u in deze rondleiding de bekendste monumenten en wandelt u steeds door naar een ander restaurant, voor een culinaire verrassing. Een broodje zalm in het ene, een lekker dessert in het andere.

Geheel voldaan van de tour, maar toch actief genieten en de stad ontdekken? Geniet van de ultieme ontdekkingstocht in Den Haag en laat u zich maar eens verwennen!

Programma – indicatie:

13.00 – 14.00 uur Voorgerecht
14.00 – 15.00 uur Rondleiding
15.00 – 16.00 uur Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 uur Rondleiding
17.00 – 17.30 uur Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Walking Brunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan