Kies uit 66 Workshops in Den Haag

Op zoek naar een gezellige workshop in Den Haag? Bekijk alle opmerkelijke workshops van Hofstad Events in Den Haag en maak van uw groepsuitje met familie en vrienden of van uw bedrijfsuitje een opmerkelijke belevenis. Al onze workshops worden geheel op maat georganiseerd, voor kleine en grotere groepen en voor jong en oud. Bovendien worden onze workshop begeleid door echte professionals. Wat dacht u van een Cursus Plat Haags of een Cocktail workshop? Bekijk al onze workshops en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Proeverij op eigen locatie
Organiseer de lekkerste proeverijen op locatie via Hofstad Events! Of u nu een business event wilt combineren met een proeverij of uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag wilt beëindigen met een proeverij, de beste professionals en gastronomische experts staan voor u klaar. Voor elk evenement en voor elke gelegenheid bieden wij u een geschikte proeverij!
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Gin Tonic proeverij in Den Haag
Een groepsuitje met vrienden of een bedrijfsuitje met collega’s in Den Haag organiseren? Begin eerst eens met een feestelijke Gin-Tonic proeverij bij Hofstad Events. Zowel ’s-middags als ’s-avonds staan onze cocktailexperts voor jullie klaar om een volledige Gin & Tonic beleving te presenteren. Jullie worden verwelkomd op een gezellige locatie in het centrum van Den Haag waar de eerste glaasjes al voor jullie klaar staan.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Bierproeverij in Scheveningen
Hofstad Events neemt u naar dé bierproeverij in Scheveningen, waar het gerstenat onderwerp van onderzoek en plezier is.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Cursus Plat Haags
Doe de Cursus Plat Haags met cabaretier van Hofstad Events. Of denkt u: 'Wa ken me het nah a me * klonteru?', 'Geef mein un bakkie pleur en un kanoh!'
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Etiquette in Den Haag
Altijd al willen weten hoe het nou hoort? WC of toilet? Welke tafelmanieren zijn gebruikelijk? Dit en meer komt aan bod in de Workshop Etiquette van Hofstad Events in Den Haag.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Den Haag
Welkom op de Cocktail Workshop van Hofstad Events in Den Haag. Op een speciale locatie in het centrum van de stad gaat u zelf de lekkerste cocktails maken.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Disco Dansen in Den Haag
Hofstad Events organiseert in Den Haag een leuke workshop Disco Dansen voor gezelschappen die wat losser in de heupen willen worden.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Fotografie in Den Haag
Vraagt u zich soms ook af hoe bepaalde foto's gemaakt kunnen worden? Het lijkt bijna nep, maar het is vaak niet zo! Hofstad Events helpt u met deze fotografie workshop een handje om ook zulke prachtige plaatjes te kunnen schieten.  In een kleine twee uur leren jullie de kneepjes van het vak.
Vanaf 1 personen
2.0 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Den Haag
Net als het gelijknamige Tv-programma gaat u tijdens Wie is de Meesterchef in Den Haag de strijd aan om de lekkerste gerechten te koken. Het is het meest populaire en culinaire groepsuitje van dit moment! Hofstad Events neemt u mee naar een gezellige kookstudio waar onder leiding van professionele Chefs diverse gerechten worden klaargemaakt, gekeurd en geproefd.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Workshop Komische Portretten tekenen in Den Haag
Ambities om cartoonist te worden bij een bekende krant of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Hofstad Events geeft u een flinke zet in de rug. Ook als u gewoon op een creatieve manier uw partner of vriendin wilt afbeelden, kan dit de ideale workshop zijn om origineel voor de dag te komen. Het leukste is uiteraard om samen met een paar vrienden elkaar te gaan tekenen, voordeel is ook dat uw model in levende lijve aanwezig is.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop IJssculpturen maken in Den Haag
Niet bang voor een beetje kou? Doe dan de workshop IJssculpturen maken van Hofstad Events in Den Haag.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Wijnproeverij in Den Haag
Tijdens de wijnproeverij van Hofstad Events in Den Haag gaat u de tong weer eens strelen. En 'spugen in het bakkie'. Nou ja, bij wijze van spreken dan.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Smartlappen in Den Haag
De Workshop Smartlappen van Hofstad Events in Den Haag brengt uw gezelschap in een enthousiaste stemming. Lekker zingen in een gezellig café, met vrienden.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Outdoor Graffiti in Den Haag
Wel eens een muurtje willen bespuiten met uw eigen 'tag'? Met de Workshop Graffiti van Hofstad Events in Den Haag kunt u indoor en outdoor uw kunsten tonen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Barista workshop in Den Haag
De Barista Workshop van Hofstad Events maakt van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag een tongstrelende ervaring. Wij leren uw gezelschap hoe men de lekkerste Espresso's en Cappuccino's klaarmaakt en welke technieken daarbij komen kijken. Op een gezellige locatie in Den Haag komt u bijeen om meer te weten te komen over de diverse soorten koffie's, bereidingswijze en technieken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Make up workshop in Den Haag
De Make-up workshop van Hofstad Events in Den Haag of Scheveningen is natuurlijk een perfect onderdeel van een vrijgezellenuitje! Kom alles te weten over een smokey eye en leer in korte tijd hoe jullie er allemaal sprankelend uit kunnen zien tijdens de bruiloft.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Bubbelproeverij in Den Haag
Cava, Prosecco, Champagne, bubbelend gaat u bij de Bubbelproeverij van Hofstad Events in Den Haag lekkere bubbelwijnen proeven en van commentaar voorzien.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
Chocolade workshop in Den Haag
Zelf de lekkerste chocolaatjes maken tijdens de chocolade Workshop van Hofstad Events in Den Haag, dit doet u met  en de beste ingrediënten uit het assortiment.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Lachworkshop in Den Haag
Humeuren en temperamenten worden alleen maar vrolijker tijdens de unieke lachworkshop van Hofstad Events in Den Haag met professionele lachspecialist.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Port Proeverij Den Haag
Tijdens deze Port Proeverij van Hofstad Events in Den Haag laten wij u een aantal voortreffelijke glaasjes Port proeven. Deze uit Portugal afkomstige wijn is de laatste jaren weer helemaal in trek. Wij nemen u mee naar het centrum van Den Haag voor een uitgebreide Port Proeverij waar u port ontdekt als aperitief, digestief of aperitief.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet