Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht met rondleiding in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events neemt uw gezelschap in een kroegentocht op sleeptouw naar de leukste kroegen van Den Haag, waar Haagse Harry’s al jaren op de barkruk zitten en er nooit meer vanaf komen.

U moet het maar net even weten, dat steegje of die straat. Iets te vieren en wilt u de beste kroegen van Den Haag bezoeken?

Gelukkig heeft u een gids van Hofstad Events bij u tijdens de Kroegentocht Den Haag, die de stad op z’n duimpje kent.

Met de kroegentocht van Hofstad Events komt u in drie verschillende kroegen in het gezellige centrum van de Hofstad en leert u ook nog eens wat! We nemen u mee door de leukste straatjes van het oude Den Haag, waar de lokale kroegtijgers nog steeds aan de tap hangen. In tussendoor staan we her en der even stil om onze dorst te lessen.

Op weg naar de volgende kroeg begint u te beseffen, dat die Hagenezen het goed bekeken hebben. Niet alleen een ludiek taaltje en een vrolijke kijk op het leven, maar het lekkerste bier!

Deze kroegentocht in het kwadraat is uitstekend geschikt voor een dagje uit met vrienden, een ludiek vrijgezellenfeest of een verjaardag of jubileum!

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Hagenees met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 3 verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan