Kies uit 65 Dagarrangementen in Den Haag

De speciale dagarrangementen van Hofstad Events in Den Haag en Scheveningen staan garant voor een gezellige en feestelijke dag. Wij hebben voor u de leukste, meest avontuurlijke en verrassende dagarrangementen voor u geselecteerd. Elk dagarrangement is geheel op maat door ons te organiseren, dus ook als u speciale verzoeken heeft is daar prima een mouw aan te passen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons Historische Tramrit dagarrangement voor een ontspannen en authentiek tochtje door Den Haag. Bekijk al onze dagarrangementen en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Escape City Lunch in Scheveningen
Wil je samen met vrienden of collega’s in Scheveningen het ultieme groepsuitje beleven maar tussendoor ook nog even gezellig met elkaar eten? Escape City Lunch in Scheveningen van Hofstad Events is een City Game vol spanning en avontuur. Het doel van het spel is om gijzelaars te bevrijden uit de criminele handen van Dr. Crypto, een boefje met het gezicht van “The Joker” en de moordlust van “Jack The Ripper”. Het is aan jullie om in teamverband binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden. Je moet ze evenwel eerst zien te vinden!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape City Lunch Game in Den Haag
Sensationeel, avontuurlijk en afgewisseld met gezellige culinaire verrassingen! Escape City Brunch Game in Den Haag van Hofstad Events is misschien wel het meest complete groepsuitje voor iedereen die het op wilt nemen tegen de grootste crimineel van Den Haag. Dr. Crypto heeft onschuldige mensen gegijzeld en verscholen in diverse panden in het centrum. Als echte antiterreureenheden moeten jullie ze zien te bevrijden. Deze teambuilding ‘thriller’ wordt extra speciaal gemaakt door drie verschillende bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van Den Haag. Zo combineer je avontuur en teambuilding met gezelligheid en lekker eten!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Scheveningen Lunch
Beleef de lekkerste, meest zenuwslopende openlucht thriller met vrienden of collega’s. Op het altijd zonnige Scheveningse strand is iemand op lugubere wijze om het leven gebracht en de politie schakelt jullie hulp in om aanwijzingen te zoeken om uiteindelijk de moordenaar in de kraag te vatten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Den Haag Lunch
Een volledige middag met vrienden of collega’s in Den Haag iets spannends, iets uitdagends en iets unieks beleven? Reserveer Flikken Den Haag en ga als echte politiedetectives aan het werk om een lugubere moordzaak op te lossen. Een thriller waar je je hoofd niet bij mag verliezen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstour door Den Haag
Vandaag is het tijd om eens lekker op de fiets te stappen en onder leiding van een professionele Hofstad Events gids de stad eens optimaal te gaan verkennen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Haagse Proef promenade
Vanmiddag worden alle lokale Haagse lekkernijen in noodvaart aan u gepresenteerd (en uiteraard geproefd). We gaan u eens lekker verwennen! Tussen de verschillende stops door kunt u genieten van een leuke stadswandeling met een professionele gids van Hofstad Events. Dit wordt heerlijk genieten!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Scheveningen
Bij de Ranking the Stars Lunch van Hofstad Events in Scheveningen is het smullen geblazen, maar ontdekt u ook geheimen waar u anders nooit achter was gekomen.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Haagse Inburgeringscursus
Een Haagse Inburgeringscursus van Hofstad Events: het taaltje onder de knie krijgen, het gezellige centrum bezoeken, deze cursus laat het u allemaal zien.
Vanaf 15 personen
5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Den Haag
De Walking Brunch van Hofstad Events maakt van uw uitje in Den Haag een belevenis; zie met gids het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Mauritshuis en meer.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondvaart in Den Haag
Hofstad Events heeft voor u een lange rondvaart georganiseerd door de grachten van Den Haag, waarmee u veel verder komt dan met een reguliere rondvaartboot.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Den Haag
Leef u in voor de moordlunch van Hofstad Events in Den Haag... Donkere wolken hebben zich samengepakt boven een restaurant in het centrum van de Hofstad.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Haring party op Zee
Bij Hofstad Events beleeft u het haringseizoen tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in optima forma. Haring moet eigenlijk geconsumeerd worden aan boord van een mooi schip. Vaar met ons mee op een klassieke 3-master vanuit de haven van Scheveningen en geniet van de lekkerste haring die dit jaar uit 't tonnetje komt. Onder het genot van een harinkje met uitjes en een borreltje beleeft u dit maritieme avontuur in combinatie met een lekker visje.
Vanaf 40 personen
3.0 uur
Favoriet
Historische Tramrit in Den Haag
Bij Hofstad Events kunt u nu een heerlijke Historische Tramrit boeken voor een tour door het centrum van Den Haag en Scheveningen.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch in Den Haag
Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.  
Vanaf 12 personen
5,5 uur
Favoriet
Jongens tegen de Meisjes lunch Den Haag
Wie is er niet bekend mee? Het is misschien wel de leukste spelshow van het moment en het concept kunnen jullie nu ook als bedrijfs- of vriendenuitje boeken! Er zal een pittige strijd tussen de sexen losbarsten. Maak je niet druk, wij zullen zorgen voor onze eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen die jullie een memorabele avond zal bezorgen!. Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? We zullen zien welk team het beste presteert!  
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Empire City Brunch Game in Den Haag
Maak in Den Haag kennis met de Empire City Brunch Game van Hofstad Events. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking The Stars Lunch in Den Haag
Bij de Ranking the Stars Lunch van Hofstad Events in Den Haag is het smullen geblazen, maar ontdekt u ook geheimen waar u anders nooit achter was gekomen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Lunch in Scheveningen
Beleef de Ik Hou van Holland Lunch met Hofstad Events in Scheveningen, het leuke spel met de enthousiaste quizmaster en spetterende spelrondes.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Etiquette Lunch in Den Haag
Altijd al willen weten hoe u nou echt netjes hoort te lunchen? Ontdek het bij dit arrangement, de Etiquette Lunch van Hofstad Events in Den Haag.
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Crazy Lunch Game in Den Haag
Tijd voor een uitstapje? Een uitje met een culinair tintje? De Crazy Lunch Game van Hofstad Events in Den Haag maakt van uw dag een waanzinnige belevenis.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet