Kies uit 54 Spelprogramma's in Den Haag

Even een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Met de spelprogramma’s van Hofstad Events in Den Haag en Scheveningen weet u zeker dat uw groepsuitje of bedrijfsuitje avontuurlijk en gezellig wordt. Wij stuwen de teamspirit op naar grote hoogte met het altijd verrassende Wie is de Rat spelprogramma of de Sherlock Holmes City Game in Scheveningen. In de stad, op het strand of een combinatie daarvan. Elk spelprogramma wordt geheel tot in de detail volgens uw wensen gerealiseerd. Bekijk al onze spelprogramma’s en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Barbara!
Contact
Flikken Den Haag
Ontdek de binnenstad van Den Haag op de meest spannende manier. Ga samen met vrienden of collega’s als echte politierechercheurs te werk tijdens Flikken Den Haag van Hofstad Events. Jullie gaan in teams een moordzaak oplossen aan de hand van gedetailleerd sporenonderzoek. Door het moordwapen te vinden komen jullie al dichtbij de identiteit van de moordenaar. Flikken Den Haag kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd. Eén ding is zeker, je hart gaat er sneller door kloppen! Eens kijken welke collega’s hun carrière bij de recherche zijn misgelopen.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Den Haag
Hofstad Events bouwt in Wie is de Rat in Den Haag van uw groep een hecht team en laat u allerlei uitdagende opdrachten doen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag
Bij de Ik Hou van Holland Quiz van Hofstad Events in Den Haag gaat u net als bij de gelijknamige tv-show een leuke quiz spelen met vragen en muziekclips.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Kolonisten Tablet Game in Den Haag
De ultieme ontdekkingstocht door Den Haag begint als u deelneemt aan De Kolonisten van Den Haag van Hofstad Events.  Het is een real-life City Game waarbij avontuur en samenwerking voorop staat!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sex and the City in Den Haag of Scheveningen
Zijn jullie op zoek naar een leuke invulling voor een vriendinnen of vrijgezellenuitje? Dan is het Sex and the City spel echt een aanrader! Hofstad Events heeft een aantal leuke onderdelen op het programma staan die jullie in teams gaan uitvoeren. Gezelligheid en plezier staat garant bij dit uitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Den Haag
Maak in Den Haag kennis met Empire City Game, de uitdagende GPS game, een hypermodern virtueel spel, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Den Haag
Fantastische spelshow in Den Haag beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij geheimen op tafel komen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Jongens tegen de Meisjes in Den Haag
Speel de strijd der seksen De Jongens tegen de Meisjes van Hofstad Events in Den Haag en maak van uw uitje een verrassende en opzienbarende wedstrijd.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Popquiz in Scheveningen
Hofstad Events komt heeft een spetterende Popquiz. Aan de kust van Scheveningen wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Scheveningen
Hofstad Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het kustgebied van Scheveningen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Ratrace in Scheveningen
Speel The Ratrace 88, een combinatie van de bekende programma's Wie is de Rat en Crazy 88, waarbij jullie de meest hilarische opdrachten moeten uitvoeren in Scheveningen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Flikken Scheveningen
Net als de gelijknamige Tv-serie maken we vandaag jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Scheveningen extra spannend. Als echte politierechercheurs mogen jullie vandaag een lugubere moordzaak oplossen. In teams gaan jullie aan de slag om op diverse plekken rondom en op het strand aanwijzingen en DNA-sporen te vinden die uiteindelijk leiden naar een duivelse moordenaar. Wie is bestand tegen de druk, wie weet deze moordzaak snel en efficiënt tot een goed einde te brengen?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Scheveningen
Hofstad Events biedt in Scheveningen het meest bijzondere vrijgezellenuitje aan: The Wedding Planner! Niets is goed geregeld, lossen jullie het maar op!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PubQuiz in Den Haag
Heeft u ooit wel eens willen deelnemen aan zo'n leuke quiz zoals Ik Hou van Holland of de Popquiz a Gogo? Dan is nu uw kans! Hofstad Events organiseert de enige echte PubQuiz van Nederland in Den Haag of Scheveningen, een spontane cross-over tussen twee van de leukste quizprogramma's die er bestaan.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Den Haag
Crazy 88 in Den Haag van Hofstad Events is al komisch, spannend en hilarisch, maar het kan nog gekker: de Crazy 88 Winter Edition. Het leukste winteruitje!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get The Picture in Scheveningen
U gaat met Get the Picture in Scheveningen genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht van Hofstad Events.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Den Haag
Vind u het escape room concept ook zo leuk? Hofstad Events heeft nu een virtueel spel bedacht waarbij jullie niet opgesloten worden in een kamer, maar opgesloten zijn in Den Haag! Aan jullie de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk te bevrijden, voordat de tijd om is. Dit uitje is uitermate geschikt om met jullie afdeling te doen of gewoon als familie-uitje. e!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Den Haag
Toon met de Popquiz van Hofstad Events uw muziekkennis! Beste beentje voor, want u moet wel uw uiterste best doen voor de hoofdprijs.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game in Den Haag
Maak in Den Haag kennis met het hypermoderne virtuele spel de Crime City GPS Game, een uitdagende GPS game, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Pain Game in Den Haag
Spanning en sensatie genoeg tijdens dit spelprogramma van Hofstad Events. De Pain Game maakt van elk vrijgezellenfeestje of groepsuitje met vrienden een hilarische gebeurtenis.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet