Stadswandeling in Den Haag

Bij Hofstad Events organiseren wij in Den Haag een interessante en verrassende stadswandeling, met of zonder gids. Kom genieten van het beste dat Den Haag te bieden heeft. Uw ervaren gids zal tijdens een unieke stadswandeling in Den Haag het woord voeren. Iemand die al jaren de historie van de stad bestudeert en die tijdens de rondleiding allerlei fascinerende details weet te verpakken in een aantrekkelijk verhaal. Het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Internationaal Strafhof, het Mauritshuis; vraag het uw gids en maak van uw Stadswandeling Den Haag een belevenis.

Stel al uw vragen aan Pieter!
Contact
Fietstour door Den Haag
Vandaag is het tijd om eens lekker op de fiets te stappen en onder leiding van een professionele Hofstad Events gids de stad eens optimaal te gaan verkennen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Haagse Proef promenade
Vanmiddag worden alle lokale Haagse lekkernijen in noodvaart aan u gepresenteerd (en uiteraard geproefd). We gaan u eens lekker verwennen! Tussen de verschillende stops door kunt u genieten van een leuke stadswandeling met een professionele gids van Hofstad Events. Dit wordt heerlijk genieten!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Walking and Floating Brunch in Den Haag
Wandelen met gids in het centrum van Den Haag, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de walking and floating brunch van Hofstad Events. Wij nemen u mee om deze wereldstad stad van dichtbij te bekijken.  
Vanaf 12 personen
5,5 uur
Favoriet
Walking and Floating Dinner in Den Haag
Geniet bij het Walking & Floating dinner van Hofstad Events in Den Haag van een overheerlijk 3-gangen diner en daarnaast ook nog eens van de stad.
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Scheveningen
Heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants en tussen de gerechten door ook nog eens een leuke en gezellige rondleiding door het prachtige Scheveningen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Scheveningen
Geniet bij het Walking Dinner van Hofstad Events in Scheveningen van een overheerlijk 3-gangen diner en tegelijkertijd van deze prachtige stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walk in Den Haag
Warme rondleiding in de winter, in hartje Den Haag? Hofstad Events neemt u in de Winter Walk mee naar diverse bezienswaardigheden, met glühwein en schnaps.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Den Haag
Hofstad Events nodigt u deze winter uit voor een geweldig Winter Walking Dinner in Den Haag. Kies zelf de restaurants waar u met uw gezelschap wilt dineren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding Hofje van Wouw in Den Haag
De historische rondleiding met gids door het Hofje van Wouw van Hofstad Events in Den Haag brengt u terug in de tijd van 1647.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
High Tour in Scheveningen
De High Tour Scheveningen is een gezellige rondleiding en stadswandeling met gids, inclusief een heerlijke High Tea, van Hofstad Events.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Rondleiding in Scheveningen
Een gids van Hofstad Events laat u in de rondleiding in Scheveningen in de vorm van een stadswandeling de mooiste en interessantste plekjes van de stad zien.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Tandemtour door Scheveningen
Teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Hofstad Events biedt u de tandemtour in Den Haag. Het lijkt gemakkelijk, maar reken maar dat het samenwerken is.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Biking Dinner in Scheveningen
De Biking Dinner fietstour met een gids van Hofstad Events in Scheveningen is een combinatie van ontspanning, gezelligheid en culinaire hoogstandjes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Brunch in Scheveningen
U gaat in de Biking Brunch van Hofstad Events een heerlijke brunch nuttigen in Scheveningen en tussendoor steeds een stukje fietsen door de stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstour door Scheveningen
De gids van Hofstad Events laat u tijdens de Fietstour door Scheveningen in ongeveer twee uur de mooiste, leukste en meest interessante plekjes zien.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Bus Tour Den Haag
Vanuit een comfortabele stoel de mooiste plekken en gebouwen van Den Haag bezichtigen? U kunt een unieke Bus Tour boeken bij Hofstad Events.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
High Tour Den Haag
De High Tour Den Haag is een rondleiding-stadswandeling met gids van Hofstad Events, plus High Tea. Natuurlijk wordt u eerst verwelkomd met iets lekkers.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Gouden Koets Tour door Den Haag
Uw eigen Prinsjesdag? Maak een leuke Gouden Koets Tour met Hofstad Events door hartje Den Haag in een comfortabele door 2 of 4 paarden voortgetrokken koets.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Tapas Stappen in Den Haag
Wat is Tapas-stappen van Hofstad Events? Een gezellige stadswandeling met gids door Den Haag, met heerlijke hapjes in het vooruitzicht voor uw gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Bezoek het Haags Historisch Museum
Bezoek het Haags Historisch Museum met een gids van Hofstad Events en maak van uw uitje en rondleiding in Den Haag een historisch avontuur.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet