Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lachworkshop in Den Haag

Details over dit uitje

Humeuren en temperamenten worden alleen maar vrolijker tijdens de unieke lachworkshop van Hofstad Events in Den Haag met professionele lachspecialist.

Wij zorgen ervoor dat uw hele gezelschap omvalt van het lachen!

Dat doen we door gebruik te maken van speciale lach-‘opwektechnieken’ om de lach te laten bulderen, door een ervaren specialist en door gebruik te maken van uw eigen talent voor de lach!

In Den Haag weten ze heus wel hoe ze moeten lachen. De kroegen zitten vol met lumineuze moppentappers, die elke dag er een stuk of tien vers in de aanbieding gooien. Maar lachen omdat het leuk en gezond is, dat is een heel ander concept! We beginnen… Lekkere borrel erbij en hé, dat gaat al een stuk beter!

De lach kent vele gezichten, de glimlach, de verleidelijke lach, de boer met kiespijn lach, het magere ‘ik lach wel maar ik huil van binnen’ lach en ‘de allesverpletterende ‘ik-val-bijna-van-mijn-stoel-van-de-lach’ en de gevaarlijke ‘bijna-buikkramp-opwekkende-lach’. Veel plezier en kom even tot leven tijdens deze workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in centrum Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan