Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Den Haag

Details over dit uitje

De Workshop Paaldansen van Hofstad Events in Den Haag maakt van elke fysieke hark een paalkoningin! Paaldansen is de kunst van lenigheid en sexy presentatie.

Op een leuke locatie in het centrum van de stad gaan we het hele gezelschap trainen in de fijne technieken van het paaldansen.

Het lijkt zo gemakkelijk, maar u zult zelf zien dat er nog heel wat bij komt kijken. Ja, de paal is glad, maar om blessures te voorkomen is het handig dat jullie in comfortabele kledij het strijdperk betreden!

Na wat inleidende oefeningen, beetje stretchen en buigen om de spiertjes op te warmen, gaan jullie aan de slag om de paal te bedwingen. De vriendinnen kijken toe hoe u de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt.

Na een uurtje komt u tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Dus natuurlijk even genieten van een drankje, om daarna de volgende les tot u te nemen.

Onze professionele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Zorg wel voor soepele kleding en een paar stevige dijen. Neem al uw verleidingskunsten mee naar huis en probeer ondertussen uw kunsten uit op wat lantaarnpalen onderweg!

Uitstekend geschikt voor dat ludieke vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor dat leuke uitje met alle vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan