Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

Welkom op de Cocktail Workshop van Hofstad Events in Den Haag. Op een speciale locatie in het centrum van de stad gaat u zelf de lekkerste cocktails maken.

'Shaken not stirred' is een uitdrukking waarvan u de betekenis eindelijk eens komt te weten.

U wordt uiteraard eerst verwelkomd met een non-alcoholisch drankje, zodat u nog een beetje nuchter deze workshop kan volgen. Onze professionele cocktailshakers staan helemaal voor u klaar, om u de geheimen van het mixen uit de doeken te doen!

Mix tijdens deze unieke cocktail workshop van Hofstad Events uw eigen Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker!

Onze professionals geven allereerst wat uitleg over het ontstaan, de smaakcombinaties en de techniek van het mixen. Een scheutje rum hier, roeren, citroensapje, niet te veel, alle ingrediënten voor een professionele cocktail komen langs!

Tot zover de theorie, nu nog de praktijk. Maak twee cocktails die volgens u ook nog te drinken zijn. Bewijs uw vakmanschap door deze drankjes ook nog zelf tot u te nemen!

Natuurlijk is het zaak ook nog wat speciale hapjes bij deze workshop te nuttigen. Wat dacht u van onze heerlijke tapas, zodat u helemaal in zuidelijke sferen verkeerd?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Het maken van de cocktails
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan