Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events organiseert in Den Haag een leuke workshop Disco Dansen voor gezelschappen die wat losser in de heupen willen worden.

En het publiek willen vermaken met wervelende dancemoves!

Hoe leert u de kunst van het disco dansen? Niet door achter de geraniums te blijven zitten, maar door uw Afro-pruik op te zetten en uw glitterjasje het podium op te springen!

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Onder de bezielende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’zijn creatief en ‘smooth’. Leer Disco ‘The Right Way’, geniet van een wervelende workshop!

Heeft u zelf nog leuke disco-accessoires, dan kunt u deze natuurlijk altijd meenemen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Disco-accessoires
  • Locatie in Den Haag

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan