Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Cava, Prosecco, Champagne, bubbelend gaat u bij de Bubbelproeverij van Hofstad Events in Den Haag lekkere bubbelwijnen proeven en van commentaar voorzien.

Neem uw familie en vrienden mee naar het centrum van het gezellige Den Haag, voor deze proeverij en beleef een echte bubbelsensatie!

Sparklings zijn trendy en werelds. We kennen allemaal de befaamde champagne en prosecco inmiddels, maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Tijdens dit Bubbel-Bachanaal proeft u in totaal 7 verschillende bubbelwijnen, van diverse komaf en van hoge kwaliteit.

Bubbels zijn hot op alle continenten! En terecht, want niet alleen zijn ze fris en heerlijk van smaak als aperitief, ze zijn tevens een uitstekende begeleider van de mooiste gerechten! We nemen je mee daar de wereld van de bubbels. Boek dus snel de bubbel proeverij en laat je verrassen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ongeveer 7 verschillende bubbels om te proeven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan