Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskyproeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Ontdek bij de Whiskyproeverij van Hofstad Events in Den Haag de smaak uit de Schotse Hooglanden, met whisky’s waar u daarna niet meer van af kunt blijven.

Hofstad Events organiseert voor uw bedrijfsuitje of familie-uitje een gezellige en leerzame whisky proeverij in het gezellige en bruisende centrum van de stad.

U staat op het punt om een aantal verschillende whisky’s te proeven.

De presentatie van deze proeverij is in handen van een echte specialist, zo eentje die zelf naar Schotland en Ierland reist om de whisky’s met eigen smaakpapillen te testen. U leert alles over de diverse Schotse whiskyregio’s, maar ook blends uit Ierland en de VS komen voorbij. Proef de zachte ziltheid van Caol Ila en de robuustheid van Laphroaig.

Gezellig met collega’s of familie topkwaliteit whisky’s proeven? Reserveer deze whiskyproeverij van Hofstad Events en kom geheel opgekikkerd weer thuis!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ongeveer 7 whisky’s om te proeven
  • Te boeken op elk gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan