Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Burlesque in Den Haag

Details over dit uitje

Broeierig, klassiek en verleidelijk: deze workshop Burlesque van Hofstad Events in Den Haag verandert elke vrouw in een verleidelijke diva.

Neem al je vriendinnen mee en geniet van de instructies van een verleidingskunstenares, die meer kan dan alleen een sexy knipoogje geven.

Met enorm veel bravoure gaat zij jullie veranderen in opwindende vamps tijdens de lekkerste workshop die je je maar kan bedenken! Ideaal voor een vrijgezellenfeestje of een uniek uitje met alle vriendinnen!

Bij Burlesque staat de kunst van de verleiding centraal. Jullie begeleidster laat zien hoe je een echte 'chairdance'uitvoert of samen een sexy choreografie kan opzetten, eentje die de gehele ruimte in vuur en vlam zet!

Natuurlijk maken jullie gebruik van allerlei accessoires, zoals boa's, handschoentjes en allerlei attributen om je dans nog klassieker te maken!

Beleef deze artistieke stripteaseworkshop in het kloppend hart van Den Haag, waar jullie allemaal je vrouwelijkheid gaan benutten en je dichter bij je sensuele 'eigen' komt.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Locatie hartje Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan