Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Den Haag

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe het nou hoort? WC of toilet? Welke tafelmanieren zijn gebruikelijk? Dit en meer komt aan bod in de Workshop Etiquette van Hofstad Events in Den Haag.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en wij zorgen dat u het nog op een leuke manier leert ook.

De workshop wordt gegeven door onze etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met vrienden of collega’s.

Wat dacht u van de regels om uw tafel netjes te dekken en bijbehorende tafelmanieren. Allemaal heel interessant en ook nog eens leuk! Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop direct aanschuiven bij koning Willem Alexander voor een staatsbanket.

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquette regels. Een geschikt uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of familie uitje.

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan