Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Haags

Details over dit uitje

Doe de Cursus Plat Haags met cabaretier van Hofstad Events. Of denkt u: 'Wa ken me het nah a me * klonteru?', 'Geef mein un bakkie pleur en un kanoh!'

Het zijn maar een paar van de voorbeelden van plat Haags, die in een cirkel van 10 km om het centrum gesproken wordt door trotse Haagse burgers.

Plat Haags is nog zeker niet uitgestorven! Een echte Hagenees slaat zich op de borst, kijkt recht vooruit en spreekt elke vreemdeling aan met z'n eigen taaltje. Maar dat taaltje is natuurlijk gewoon te leren!

Reserveer een originele workshop 'Plat Haags' van Hofstad Events, waarin u onder leiding van een echte Haagse cabaretier, de tongval van de echte Hagenees gaat oefenen, zodat u op niveau kunt communiceren. Taal is ook maar een afspraak tussen mensen!

Voor deze cursus heeft u alleen een beetje uitleg nodig, een stukje oefenconversatie, waarna u de stevige Haagse humor veel beter aanvoelt. Lach mee met onze cabaretier om de rare woorden en de gekke uitspraak, hij leert u plat Haags spreken in korte tijd.

Het is een melige cursus met lachgarantie! Doe gewoon deze potsierlijke deze cursus 'plat Haags' en uw integratie in Den Haag is aanstaande. Converseren op niveau is eenvoudig. Zallik jÁh is een hétah voah je trétah gevuh zodat juh tanduh peletons gewés, je gat uit komme marshere?

Inclusief:
  • Haagse cabaretier
  • Locatie
  • Oefenmateriaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Cursus informatie:

Graag informeren wij u vooraf dat het Haagse taaltje ook grof taalgebruik bevat. Dit is ook in de cursus verwerkt.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan