Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Den Haag

Details over dit uitje

En Garde! Reserveer de workshop Schermen van Hofstad Events in Den Haag: leer onder enthousiaste begeleiding alles over het floret, de degen en de parade.

Maar ook het uitvoeren van een gerichte aanval en verdedigen onder hoge druk.

U leert op een veilige manier uw tegenstander uit te schakelen. Als een volleerd ridder staat u uw mannetje (of vrouwtje) en ziet u door het masker de angstige blik van de tegenstander.

Maar schermen is geen agressieve sport, het is een intelligente sport van aanvallen en geduldig afwachten tot die ultieme opening wordt aangeboden.

Na een korte introductie over de geschiedenis en de techniek van het schermen, mag u uw voetenwerk gaan oefenen en uw stelling betrekken. U leert het verschil tussen een 'riposte' en een 'parade' en hoort alles van deze oude sport van onze professionele instructeurs. Dan wordt het tijd voor een echte proeve van bekwaamheid.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams en de 'battle' kan beginnen. Eens kijken of u het geleerde in de praktijk kan brengen en of u uw tegenstander kan lekprikken... ehhh... netjes kan raken natuurlijk. Het blijft uiteraard een nette sport voor dames en heren van stand. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Schermvesten, maskers, handschoenen en sabels
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan