Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens de wijnproeverij van Hofstad Events in Den Haag gaat u de tong weer eens strelen. En ‘spugen in het bakkie’. Nou ja, bij wijze van spreken dan.

U proeft de lekkerste wijnen en krijgt uitleg over de smaak, de oorsprong en de productie van dit weldadige druivensap. Dat wordt genieten! Onder de bezielende leiding van onze deskundige vinologen wordt u al snel een echte wijnkenner.

De vinoloog geeft uitleg over de basisbeginselen van het proeven en waar je op moet letten tijdens het proeven.

Vervolgens wordt de techniek om wijn te produceren aan u uitgelegd. En als klap op de vuurpijl laten wij u diverse wijnen proeven, zodat uw smaak fijntjes op de proef wordt gesteld.

De proeverij zal op duidelijke en eenvoudige wijze worden gepresenteerd, zodat iedereen aan deze proeverij heel veel plezier zal beleven!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 7 verschillende wijnen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

In overleg is de wijnproeverij uit te breiden met meerdere wijnen en lekkere hapjes. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan