Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game in Den Haag

Details over dit uitje

Spanning en sensatie genoeg tijdens dit spelprogramma van Hofstad Events. De Pain Game maakt van elk vrijgezellenfeestje of groepsuitje met vrienden een hilarische gebeurtenis. Ga in teams tegen elkaar de strijd aan en laat je benen epileren, probeer eens een paar eierdooiers van mond tot mond te laten gaan of geniet eens van een lekker vers sprinkhaantje.

De Pain Game is uiteraard bekend van Tv, maar Hofstad Events neemt jullie allemaal mee naar een mooie locatie in Den Haag waar jullie groep wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team moet onze vragen zo goed mogelijk zien te beantwoorden want na drie foute antwoorden wordt er iemand uit jullie team voor de leeuwen gegooid. Even lekker tongen met onze eigen 'leather girl' of een elastiekje tegen je lippen laten slaan, jullie worden vanzelf erg melig van onze pijnspelletjes! Heb je de Pain Game nog nooit gezien? Kijk eens op YouTube!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan