Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lapdance Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

De Lapdance Workshop van Hofstad Events is voor mannen en vrouwen die van hun dagje uit wel iets heel spannends willen maken...

Geen zorgen, hoewel een beetje losbandig zijn leuk is, houdt u tijdens deze workshop alle kleding aan! Wanneer u thuis komt mogen natuurlijk alle remmen los, maar wij leren u eerst even de fijne kneepjes van het vak.

Onder leiding van onze lapdance expert gaan jullie de basisbeginselen van deze verleidelijke bewegingsvorm leren, om vervolgens de perfecte heupbeweging te oefenen. Lapdance is een ware kunst en zal voor een gezonde dosis opwinding zorgen tijdens uw uitje!

Wie in uw gezelschap is een waar natuurtalent en wie heeft nog wat meer oefening nodig.. Hier komt u achter tijdens deze enerverende workshop.

Tijdens de workshop maken jullie gebruik van overhemden en stropdassen, die natuurlijk over uw eigen kleding gedragen kunnen worden. De vrijgezel krijgt natuurlijk nog een kleine demonstratie van de perfecte lapdance.. veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Een lapdanceshow voor de vrijgezel door de lerares
  • Gebruik van overhemden, hoeden en stropdassen
  • Goodiebag voor de vrijgezel en een leuk cadeau

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding (en voor de vrouwen eventueel hakken) mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan