Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Den Haag

Details over dit uitje

The Candyman is een uniek vrijgezellenfeest van Hofstad Events in Den Haag. De vrijgezel gaat allerlei knotsgekke opdrachten midden in de stad uitvoeren.

Hij of zij wordt in een strak pak gestoken, waarna hij of zij allerlei knotsgekke opdrachten in het centrum van de stad mag gaan uitvoeren, nee… moet uitvoeren!

Jullie -familie, vrienden, collega’s- zullen er voor zorgen, dat de vrijgezel ze ook daadwerkelijk uitvoert. Dat gaat zeker hilarische taferelen opleveren. Melig worden jullie zeker. Dat felgekleurde pak zorgt er in ieder geval voor, dat de vrijgezel nogal duidelijk aanwezig is tussen het publiek!

Gehuld in dit anonieme ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. De Candyman of Candygirl is altijd ondeugend en vrolijk! Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen! Alles wordt met camera vastgelegd voor later.

Na afloop komen we even lekker bij in een gezellig café en gaan we samen nagenieten, onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden later digitaal toegestuurd, zodat je deze supergave dag elke keer weer kan herbeleven.

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan.

Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden. De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman of Candygirl Hoofdprijs, die tijdens de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Candymanpak
  • Filmcamera’s tijdens het spelAchteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Achteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan