Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Bierproeverij

Details over dit uitje

Den Haag verkennen vanaf het water mét een aantal heerlijke bieren? Dat kan! Boek nu uw varende bierproeverij bij Hofstad Events!

De proeverij is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over diverse biertjes, welke op de boot worden geserveerd. Deze gelegenheid is van alle markten thuis en zorgt op een leuke manier voor de beste schuimkragen. Er wordt vertelt over de herkomst van de bieren, het brouwproces en de heerlijke ingrediënten die uw biertje zo een lekkere, volle smaak geven.

Terwijl u geniet van de vele verschillende bieren worden er heerlijke ambachtelijke snacks geserveerd voor u en uw gezelschap. U bent twee uur lang volledig voorzien op de mooie Haagse wateren. Proost!

Boot informatie:

Er wordt gebruik gemaakt van overdekte boten, die open kunnen bij mooi weer. Op de boot is een toilet aanwezig.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Schipper
  • Enthousiaste begeleiding
  • Verschillende bieren om te proeven
  • Te boeken op elk gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan