Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Den Haag

Details over dit uitje

Net als de gelijknamige Tv-serie moeten jullie naar verschillende locaties in het centrum om aanwijzingen te vinden die uiteindelijke naar de identiteit van de moordenaar leiden. We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams die tegen elkaar en tegen de klok gaan strijden. Deze lugubere moordzaak moet binnen twee uur zijn opgelost.

Aan de hand van een stadskaart en een politiedossier gaan jullie aan het werk. Op elke locatie staan weer nieuwe aanwijzingen te wachten, maar die zal je eerst nog maar moeten zien te vinden voordat je verder kunt gaan! Langzaam leidt jullie onderzoek naar de climax van deze dag, wie van jullie weet de moordenaar te ontmaskeren?

Na afloop komen alle flikkenteams weer bij elkaar in een gezellig Haags café voor de evaluatie en het nuttigen van een welverdiend drankje. Het rechercheteam dat echt voortvarend te werk is gegaan en de moordenaar succesvol heeft weten te identificeren, gaat naar huis met een prachtige prijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan