Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Den Haag

Details over dit uitje

Op zoek naar een ondeugend arrangement om uw vrijgezellenfeest in Den Haag net even wat spannender te maken? Met het Stripdiner van Hofstad Events weet u zeker dat er blosjes op de wangen komen. Na het voortreffelijke 3-gangen diner serveren wij u een aantrekkelijk vrouw- of manspersoon die de aanstaande bruid of gom in extase brengt.

Op een mooie locatie in Den Haag worden drie voortreffelijke gerechten geserveerd waarna er een schaars geklede "stoot" de avond komt opvrolijken. De kledingstukken hangen weldra al aan de lamp aan het plafond en er wordt een gewillig slachtoffer uitgezocht voor oogcontact.....

Reserveer dit speciale Stripdiner voor een bachelor bash, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn! Uiteraard kan dit Stripdiner geheel op maat worden gerealiseerd en is dit arrangement ook goed in te passen in een volledig verzorgde vrijgezellendag.

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Den Haag
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 - 21.15 Drie gangen diner
21.15 - 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan