Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin Tonic proeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Een groepsuitje met vrienden of een bedrijfsuitje met collega’s in Den Haag organiseren? Begin eerst eens met een feestelijke Gin-Tonic proeverij bij Hofstad Events. Zowel ’s-middags als ’s-avonds staan onze cocktailexperts voor jullie klaar om een volledige Gin & Tonic beleving te presenteren. Jullie worden verwelkomd op een gezellige locatie in het centrum van Den Haag waar de eerste glaasjes al voor jullie klaar staan.

Dit populaire en heerlijke drankje is natuurlijk in oneindig veel varianten te drinken. Zowel de verschillende soorten gin als de tips voor varianten om het mee te combineren zijn oneindig. Wat is uw smaak? Vindt u een schijfje komkommer, een stuk grapefruit of citroen met rode peper. Vandaag krijgen jullie allemaal leuke tips voor de beste combinaties.

Naast al deze handige informatie, krijgen jullie ook nog een toelichting over de gin zelf, zoals de oorsprong van de twee dranken en hoe de combinatie ‘geboren werd’. Dit wordt genieten vanmiddag!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeverij van diverse gin-tonic’s
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan