Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Den Haag

Details over dit uitje

Toon met de Popquiz van Hofstad Events uw muziekkennis! Beste beentje voor, want u moet wel uw uiterste best doen voor de hoofdprijs.

Uiteraard kunt u zelf aangeven welke categorie u wilt spelen tijdens uw Popquiz in Den Haag. Voor welke categorie kiest u?

Hierbij alvast voorbeelden welk thema u aan de popquiz kunt verbinden:

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Wat weet u bijvoorbeeld van popgroepen als The Rolling Stones, Spice Girls, Queen of Beyonce? U krijgt nu de kans om uw kennis te testen. De vragen en muzieknummers worden in rap tempo op u afgevuurd door één van onze enthousiaste showmasters.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende groepen, zodat er een heuse strijd plaats zal vinden. Na het indelen van de groepen kan de quiz beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen.

Vervolgens voeren we het tempo op en zullen er allerlei tophits de revue passeren, uiteraard zorgen wij voor de boxen, dat wordt uiteraard meezingen en herinneringen ophalen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Wij kunnen u dus maar één tip geven: ga ervoor, zing mee, denk na en win de ‘Popquiz-hoofdprijs’!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan