Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Expeditie Robinson in Den Haag

Details over dit uitje
Expeditie Robinson in Den Haag

Ga in verschillende teams met elkaar de strijd aan tijdens Expeditie Robinson in Den Haag!

Het programma Expeditie Robinson kent iedereen wel van de televisie. U zult vast eens gedacht hebben: “Ik zou ook wel mee willen doen met Expeditie Robinson”. Grijp bij Hofstad Events dan nu uw kans en reserveer dit unieke uitje!

Voordat u verschillende sportieve opdrachten gaat uitvoeren, krijgt u een korte uitleg en wordt uw gezelschap verdeeld in team Noord, Zuid, Oost of West. De onderdelen zullen een flinke strijd veroorzaken tussen de teams. Iedereen zal gebrand zijn om te winnen. Jullie gaan zoeken naar de echte Robinson items, het geheugen testen en de concurrentie uitschakelen om tot de spannende finale te komen, hier zal de echte Robinson zich onderscheiden van de rest!

Aan het eind van dit actieve uitje zal het beste team geëerd worden en de prijs in ontvangst nemen onder het genot van een heerlijk drankje in een gezellige Haagse locatie.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Een drankje na afloop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan