Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Den Haag Lunch

Details over dit uitje

Een volledige middag met vrienden of collega’s in Den Haag iets spannends, iets uitdagends en iets unieks beleven? Reserveer Flikken Den Haag en ga als echte politiedetectives aan het werk om een lugubere moordzaak op te lossen. Een thriller waar je je hoofd niet bij mag verliezen! Het lijk is nog maar een paar uur geleden gevonden en jullie ontdekken DNA-sporen, onderzoeken het moordwapen en lopen naar drie verschillende restaurants om te genieten van voortreffelijke gerechten. Ja, jullie zullen vanmiddag het comfortabele met het noodzakelijke verenigen!

Net als de gelijknamige Tv-serie onderzoeken jullie verschillende locaties in het centrum van Den Haag om aanwijzingen te vinden die uiteindelijke naar de identiteit van de moordenaar zullen leiden. We verdelen jullie gezelschap in verschillende flikkenteams die het tegen elkaar én tegen de klok moeten opnemen. Deze lugubere moordzaak moet binnen een paar uur zijn opgelost. Aan de hand van een stadskaart, een opdrachtenboekje en een politiedossier gaan jullie aan het werk.

Op elke locatie staan weer nieuwe aanwijzingen te wachten, maar die zal je eerst nog maar moeten zien te vinden voordat je verder kunt gaan! En van al dat speuren krijg je honger en dat komt goed uit, want jullie onderzoek leidt naar verschillende restaurants waar weer een ander lunchgerecht klaar staat. Langzaam leidt jullie onderzoek naar de climax van deze dag, wie van jullie weet de moordenaar te ontmaskeren?

In het laatste restaurant van vanmiddag wordt jullie onderzoek grondig geëvalueerd en komen jullie te weten of jullie verdenkingen juist zijn. Welk detectiveteam weet wie de moordenaar is en waar hij of zij vandaan komt? Welk team krijgt onze felbegeerde hoofdprijs?

Deze afrekening in het Haagse criminele milieu wordt jullie feestelijk aangeboden door Hofstad Events! Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje spannend in de steigers met Flikken Den Haag!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan