Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Den Haag

Details over dit uitje

In het centrum van Den Haag kunt u het Wie is de Rat Lunchspel van Hofstad Events spelen en tegelijkertijd genieten van een geweldige lunch verdeeld in drie verschillende restaurants.

‘Wie is de Rat’ is een opeenvolging van vermakelijke spelronden, waarbij u zoveel mogelijk raadsels en puzzels moet zien op te lossen.

Het enige doel in dit spelprogramma is om zoveel mogelijk geld te verdienen en de rare fratsen van de Rat proberen te achterhalen. Deze listige saboteur is gewoon bezig uw centen in zijn eigen zak te steken! Waar hebben we dat eerder gezien?

Wij verwelkomen u in het eerste restaurant en vertellen u na het voorgerecht gelijk de regels van dit unieke spelprogramma. Na een uurtje komt u weer bijeen in het volgende restaurant voor het hoofdgerecht en om anekdotes uit te wisselen. Vervolgens begint het tweede gedeelte van het spel waarna in het laatste restaurant de middag wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Heeft u door wie de rat is? Of heeft de Rat weer gewonnen?

Leer uw tegenstanders goed kennen en identificeer de grote saboteur. Het is gewoon iemand in uw gezelschap die in het geniep uw winst zit af te romen!

Geniet van de perfecte lunch en onze quizmaster zorgt voor de noodzakelijke teambuilding en gezelligheid!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 - 17.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan