Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch Den Haag

Details over dit uitje

Houdt u ook zo van bordspelletjes? Kolonisten van Catan kent u dan vast wel. Wij hebben het spel omgetoverd in een super leuke tablet game. Hofstad Events organiseert de Kolonisten van Catan Lunch in Den Haag. Jullie spelen vanmiddag in twee rondes het spel en tussendoor worden jullie verwend door de Haagse horeca met drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Dit is hét uitje als jullie op zoek zijn naar een leuke teambuildingsactiviteit met een vriendengroep, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest.

De spelregels zijn eigenlijk heel makkelijk, ook als u het bordspel niet kent maken wij jullie binnen no-time bekend met het virtuele tablet spel. We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en iedereen gaat in Den Haag op pad om een virtuele kolonie te stichten. Jullie moeten onder andere grondstoffen verkrijgen om de kolonie op te kunnen bouwen. Pas wel op voor de concurrentie, want de grondstoffen kunnen natuurlijk uitgeput worden. Uiteraard zien jullie via je tablet de locaties waar deze grondstoffen te verkrijgen zijn en kan je ridderkaarten gebruiken, ontwikkelingskaarten kopen en hele gebieden in het centrum van de stad plunderen.

Om de kolonie bouwers deze middag ook nog eens lekker te verwennen lassen we een aantal pauzes in waarbij jullie heerlijke gerechten geserveerd krijgen in drie verschillende Haagse restaurants. Tijdens het dessert zetten wij tevens het beste team in het zonnetje en worden zij gekroond tot Kolonisten van Catan.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 - 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 - 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan