Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch in Den Haag

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje? Wij hebben nu iets heel spannends bedacht! Boek dit mysterieuze 'detective uitje' met je collega's of vrienden. Deze virtuele city game Sherlock Holmes van Hofstad Events zorgt voor veel spanning en sensatie! Op de dag van jullie voorkeur wordt er in teams gestreden in Den Haag om een moordzaak op te lossen. Er moeten aanwijzingen gevonden worden op verschillende locaties. Wees snel, want de tijd is maar gelimiteerd om deze zaak op te lossen.

We verdelen jullie gezelschap in kleine groepjes en alle teams gaan met elkaar de strijd aan. Aan het eind van de middag is er namelijk maar één onderzoeksteam dat de zaak het snelste heeft opgelost. Om het politieonderzoek wat afwisseling te geven, zullen jullie tussen de bedrijven door ook genieten van een heerlijke lunch in maar liefst drie Haagse restaurants.

Tussendoor moeten er ook nog eens een aantal foto opdrachten gedaan worden. Uiteraard hebben we wel bewijs nodig om jullie goed te kunnen beoordelen. Bij het dessert sluiten we de moordzaak af met een leuke prijsuitreiking. Welk team is de beste Sherlock Holmes?

Programma-indicatie:

13.00 -14.00 Voorgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 -16.00 Hoofdgerecht
16.00 -17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 -17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie Haagse restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan